PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tdd kabin elektirik sistemi hakkında bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 786907" data-attributes="member: 33118"><p>merhaba arkadaşlar</p><p>birkaç gün önce traktörle gezerken yolda normal asfalt yolda giderken teyp kendi kendine durdu kapandı ışıkları sesi falan kısaca komple kapandı az sonra tekrar açıldı kendi kendine</p><p></p><p>bugünde biryere gidecektim </p><p>traktörü çalıştırdım</p><p>kabinin teyp tarafında bulunan kontrol panelindeki bütün sistemler </p><p>yani teyp klima kabin ön ve arka lambalar ve cam silecek çalışmadı sadece orda bulunan tepe lambası dügmesi çalıştı tepe lambası yandı diger herşey gitmiş</p><p>neyse gidecegim yere gitim tabi düzelmedi </p><p>biraz oturdum eve dönecektim traktörü çalıştırdım busefer hepsi çalıştı</p><p>kontak kapadım düzeldimi diye denemek için ve tekrar çalıştırdım traktörü ve yine tepe lambası hariç hepsi gitti</p><p></p><p>ACABA BU SORUN NEDİR nasıl halledebilirim</p><p>yada illaki ustayamı gidecek </p><p>not: traktör td65d tekçeker kabinli 2 buçuk aylık daha(53 saatte)</p><p></p><p>ilgilenen yardımcı olan arkadaşlarlara şimdiden teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 786907, member: 33118"] merhaba arkadaşlar birkaç gün önce traktörle gezerken yolda normal asfalt yolda giderken teyp kendi kendine durdu kapandı ışıkları sesi falan kısaca komple kapandı az sonra tekrar açıldı kendi kendine bugünde biryere gidecektim traktörü çalıştırdım kabinin teyp tarafında bulunan kontrol panelindeki bütün sistemler yani teyp klima kabin ön ve arka lambalar ve cam silecek çalışmadı sadece orda bulunan tepe lambası dügmesi çalıştı tepe lambası yandı diger herşey gitmiş neyse gidecegim yere gitim tabi düzelmedi biraz oturdum eve dönecektim traktörü çalıştırdım busefer hepsi çalıştı kontak kapadım düzeldimi diye denemek için ve tekrar çalıştırdım traktörü ve yine tepe lambası hariç hepsi gitti ACABA BU SORUN NEDİR nasıl halledebilirim yada illaki ustayamı gidecek not: traktör td65d tekçeker kabinli 2 buçuk aylık daha(53 saatte) ilgilenen yardımcı olan arkadaşlarlara şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tdd kabin elektirik sistemi hakkında bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt