PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TDD Serisi eskisi kadar satmıyor mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 747797" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: TDD Serisi eskisi kadar satmıyor mu?</strong></p><p></p><p></p><p>iki markanında illaki artları ve eksileri var</p><p>mesela çekiş konusunda tümosan gerçekten çok güzel denedik gördük ya çekecek ya çekecek ya arkasındaki aleti kıracak yada kendine zarar verecek okadar çekişi iyi yani</p><p>nhnin çekişi ne çok kötü nede çok iyi normal bi çiftçinin işini görecek seviyede</p><p>yakıt konusunda çeşitli söylentiler dolaşıyor fakat ben daha köyümde ve komşu köylerde tümosanın nhden az yaktıgını söyleyen kullanıcı görmedim aksine çok yaktıgını ve kalitesiz parçalar kullandıgını teknoloji olarak biraz geri oldugunu falan söylüyorlar</p><p>nh nin yakıtıda az degil ama öldüm bittim diyecek kadarda çok yakmıyor</p><p>saglamlık dersen traktörde kullanılan parçalar dersen ikiside azbuçuk birbirine yakın markalar</p><p>pazar payı alımı satımı dersen </p><p>nh birinci tartışmasız</p><p>tümosanın bu pazar payı ve alım satımdaki rakibi şuanda nh degil erkunt(türkiye genelinde)</p><p>(osmaniyede satılan traktör sayısında nh ve tümosan denk gibi fakat elden çıkarılacagı zaman nh daha avntajlı)</p><p>konfor konusunda yine nh tümosandan epey önde fakat kabinsiz makinalar da çok konfor arama yoksa araıgını bulamazsın ama kabinlilerde gerçekten konfor ön planda</p><p>kullanım kolaylı olarak falan iyi makinada bir birine yakın yani traktörün acemsii olan biri bu iki makinayıda yarım saatte çözebilir kullanarak</p><p> yedek parça konusunda yine nh 1 adım önde fakat bu konuda tümosandada ciddi gelişmeler var bir arıza veya parça degişiminde iki markada problem yaşamayıp kısa sürede parçayı temin edersin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 747797, member: 33118"] [b]Ynt: TDD Serisi eskisi kadar satmıyor mu?[/b] iki markanında illaki artları ve eksileri var mesela çekiş konusunda tümosan gerçekten çok güzel denedik gördük ya çekecek ya çekecek ya arkasındaki aleti kıracak yada kendine zarar verecek okadar çekişi iyi yani nhnin çekişi ne çok kötü nede çok iyi normal bi çiftçinin işini görecek seviyede yakıt konusunda çeşitli söylentiler dolaşıyor fakat ben daha köyümde ve komşu köylerde tümosanın nhden az yaktıgını söyleyen kullanıcı görmedim aksine çok yaktıgını ve kalitesiz parçalar kullandıgını teknoloji olarak biraz geri oldugunu falan söylüyorlar nh nin yakıtıda az degil ama öldüm bittim diyecek kadarda çok yakmıyor saglamlık dersen traktörde kullanılan parçalar dersen ikiside azbuçuk birbirine yakın markalar pazar payı alımı satımı dersen nh birinci tartışmasız tümosanın bu pazar payı ve alım satımdaki rakibi şuanda nh degil erkunt(türkiye genelinde) (osmaniyede satılan traktör sayısında nh ve tümosan denk gibi fakat elden çıkarılacagı zaman nh daha avntajlı) konfor konusunda yine nh tümosandan epey önde fakat kabinsiz makinalar da çok konfor arama yoksa araıgını bulamazsın ama kabinlilerde gerçekten konfor ön planda kullanım kolaylı olarak falan iyi makinada bir birine yakın yani traktörün acemsii olan biri bu iki makinayıda yarım saatte çözebilir kullanarak yedek parça konusunda yine nh 1 adım önde fakat bu konuda tümosandada ciddi gelişmeler var bir arıza veya parça degişiminde iki markada problem yaşamayıp kısa sürede parçayı temin edersin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TDD Serisi eskisi kadar satmıyor mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt