PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Biber
Tecrübeliler yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1021119" data-attributes="member: 33105"><p>Kardesim bn senin yerinde olsam 8/5 bi is bulurum fazla yorulmadan calisabilecegin.Ssk ordan yatar bir miktar sabit gelirin olur.Bunun yaninda aklina yatan takip edebilecegin bi tarim urunu secer onu eker oyle baslarim.Zarar etsende kardan zarar edersin.Bn 8/5 calisiyorum.Bu sekilde bos zamanlarimi degerlendiriyorum iscilik maliyetlerini cok iyi hesaplaman lazim.Bana gore sebze isinde en buyuk maliyet iscilik.Bn iscilik ucretleri nedeni ile maydanoz ekiminden vaz gectim.Yerinde olsam 2 donum biber ekerim cesitli( dolma koy biberi sivri biber gibi) bu urunleri aracisiz son tuketiciye satarim.2 donum biber eksen 6 ton urun alsan perakende 1.5 tl den satsan 9000 para yapar yari yariya masraf cik 4-5 bin para kalir eline ama isci calistirirsan 1 donum biber icin 1 isci 1 sezonda 24 gun calismak zorunda dikiminden son hasatina kadar 24 gun *50 tl=1200 tl sadece iscilik yapar.yani kazandiginin 3 te birini isciye vermek zorunda kalirsin hesabini cok iyi yap .Hastalik gelmeden koruyucu ilaclarini yap ekmek artik aslanin midesinde tuketicinin altarnatifi cok.Secenegini cok bizde ay ni sekildeyiz.Traktor alirken 1 2 marka yok bir suru secenek var kaliteli urun elinde kalmaz.basarilar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1021119, member: 33105"] Kardesim bn senin yerinde olsam 8/5 bi is bulurum fazla yorulmadan calisabilecegin.Ssk ordan yatar bir miktar sabit gelirin olur.Bunun yaninda aklina yatan takip edebilecegin bi tarim urunu secer onu eker oyle baslarim.Zarar etsende kardan zarar edersin.Bn 8/5 calisiyorum.Bu sekilde bos zamanlarimi degerlendiriyorum iscilik maliyetlerini cok iyi hesaplaman lazim.Bana gore sebze isinde en buyuk maliyet iscilik.Bn iscilik ucretleri nedeni ile maydanoz ekiminden vaz gectim.Yerinde olsam 2 donum biber ekerim cesitli( dolma koy biberi sivri biber gibi) bu urunleri aracisiz son tuketiciye satarim.2 donum biber eksen 6 ton urun alsan perakende 1.5 tl den satsan 9000 para yapar yari yariya masraf cik 4-5 bin para kalir eline ama isci calistirirsan 1 donum biber icin 1 isci 1 sezonda 24 gun calismak zorunda dikiminden son hasatina kadar 24 gun *50 tl=1200 tl sadece iscilik yapar.yani kazandiginin 3 te birini isciye vermek zorunda kalirsin hesabini cok iyi yap .Hastalik gelmeden koruyucu ilaclarini yap ekmek artik aslanin midesinde tuketicinin altarnatifi cok.Secenegini cok bizde ay ni sekildeyiz.Traktor alirken 1 2 marka yok bir suru secenek var kaliteli urun elinde kalmaz.basarilar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Biber
Tecrübeliler yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt