PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Tek sıra silaj makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erenkilic" data-source="post: 1059344" data-attributes="member: 60079"><p>Çelikel le biçtiğim ikinci tarlada makinayı dağıttım. Dönerken römork hafif hafif dokunuyordu birden makina römorkun altına girdi. Üstten kapağa baskı yapması sonucu içerde dönen bıçaklar kapağı parçaladı tabi volan da bozulmuş. Sorumlusu benim fakat malzemesi biraz zayıf gbi geldi bana. Çelmak kullanan arkadaşlar sürekli römorkun makinaya çarptığını fakat bişey olmadığını söyledi. Yeni makina alacak arkadaşlar için fikir olsun diye yazdım. Fotoğraf çekmedim moral bozukluğuyla aklıma gelmedi. Şimdi konyadan parça bekliyor makina</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenkilic, post: 1059344, member: 60079"] Çelikel le biçtiğim ikinci tarlada makinayı dağıttım. Dönerken römork hafif hafif dokunuyordu birden makina römorkun altına girdi. Üstten kapağa baskı yapması sonucu içerde dönen bıçaklar kapağı parçaladı tabi volan da bozulmuş. Sorumlusu benim fakat malzemesi biraz zayıf gbi geldi bana. Çelmak kullanan arkadaşlar sürekli römorkun makinaya çarptığını fakat bişey olmadığını söyledi. Yeni makina alacak arkadaşlar için fikir olsun diye yazdım. Fotoğraf çekmedim moral bozukluğuyla aklıma gelmedi. Şimdi konyadan parça bekliyor makina [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Tek sıra silaj makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt