PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TEKÇEKER MF 398 mi? ÇİFTÇEKER SAME EXPLORER 90 MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cafcaz" data-source="post: 238729" data-attributes="member: 19264"><p>Arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle merhaba, forumu kuran arkadaşlarada özellikle teşekkür etmek istiyorum çok güzel</p><p>398 im var değiştirmek istiyorum same 90 4x4 le</p><p>4X4 same 90 makul geldi çok tavsiye edenlerde var özellikle yakıt konusunda </p><p>398 i bilen bilir altın değerindedir, same 398 imi verdiğime değecekmi acaba yoksa attan inip eşeğe binmişmi olacağım sameyi bilen arkadaşlar bu konuda fikirlerini söylerlerse çok memnun olacağım</p><p></p><p> same 90 4x4(2004) mf 398 4x2(1998)</p><p>yakıt...........az yakar.........................çok yakar</p><p>dayanıklılık.......?......................................?</p><p>satış...........ağır satılır........................hemen satılır</p><p>güç ...........4lü 14 lü çeker..................4lü 14lü çeker</p><p>hız.............50 km/h...........................30km/h</p><p>parça..........sıkıntılı............................sıkıntısız</p><p></p><p></p><p>ikisininde artıları eksileri var fikri olan arkadaşlar paylaşırlarsa memnun olacağım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cafcaz, post: 238729, member: 19264"] Arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle merhaba, forumu kuran arkadaşlarada özellikle teşekkür etmek istiyorum çok güzel 398 im var değiştirmek istiyorum same 90 4x4 le 4X4 same 90 makul geldi çok tavsiye edenlerde var özellikle yakıt konusunda 398 i bilen bilir altın değerindedir, same 398 imi verdiğime değecekmi acaba yoksa attan inip eşeğe binmişmi olacağım sameyi bilen arkadaşlar bu konuda fikirlerini söylerlerse çok memnun olacağım same 90 4x4(2004) mf 398 4x2(1998) yakıt...........az yakar.........................çok yakar dayanıklılık.......?......................................? satış...........ağır satılır........................hemen satılır güç ...........4lü 14 lü çeker..................4lü 14lü çeker hız.............50 km/h...........................30km/h parça..........sıkıntılı............................sıkıntısız ikisininde artıları eksileri var fikri olan arkadaşlar paylaşırlarsa memnun olacağım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TEKÇEKER MF 398 mi? ÇİFTÇEKER SAME EXPLORER 90 MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt