PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
tekira bugday çeşidi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 806141" data-attributes="member: 33118"><p>arkadaşlar genelde adana99(beyaz) ve sektörye(yarı kırmızı) bugday ekiyoruz bölgemizde bir kaç kişide panda(kırmızı) ekiyor</p><p>fakat busene nasıl odlu anlamadım gaza geldim tekira isimli bugdaydan ekmeye karar verdim orjinal tohum eken bir tanıdıktan aldım yani ikinci ekim oluyor ektigim tekira tohumu aldıgım tanıdık 650-700 kg almış dekara ve tarlalara adana99 ve tekira ektim azda sektörye ektim ama agrılıklı olarak diger 2 çeşidi (adana99-tekira) ektim</p><p>aslında ekim zamnı açacaktım bu konuyu ama bugday bir çıksın bir göreyim dedim bekledim ama işin kötü tarafı kurak bir yıl oldugu için bugdaylar bu ay çıkıyor malesef yani geç kaldı</p><p></p><p>şimdi benim ilk gözlemim şu oldu tekira ile adana99un çıkışı arasında uçurum var nerdeyse</p><p>bu çeşit zor çıkıyor ve çok seyrek nerdeyse tekira ektigm tarlalar boş diyebilirim</p><p>adana99 hızla gelişiyor görüntü fena degil </p><p>sektörye ise iki çeşidin arası diyebiliriim çıkışta ve gelişimde</p><p></p><p>benim sormak istedigim bu çeşidi daha önce eken var mı </p><p>varsa memnunmusunuz ve bu çeşide ekstra bakım (gübre veya ilaç) yapılıyormu</p><p>fiyatı biraz düşük gidiyormuş diyorlar bu dogrumu</p><p>netür arazilere ekilmesi uygun mesela bana taban arazilere ekmemi önerdiler bende öyle yaptım </p><p>veya benim aklıma gelmeyen sizlerin eklemek istedigi neler var tekira hakkında</p><p></p><p>şimdiden teşekkür ederim vereceginiz cevaplar için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 806141, member: 33118"] arkadaşlar genelde adana99(beyaz) ve sektörye(yarı kırmızı) bugday ekiyoruz bölgemizde bir kaç kişide panda(kırmızı) ekiyor fakat busene nasıl odlu anlamadım gaza geldim tekira isimli bugdaydan ekmeye karar verdim orjinal tohum eken bir tanıdıktan aldım yani ikinci ekim oluyor ektigim tekira tohumu aldıgım tanıdık 650-700 kg almış dekara ve tarlalara adana99 ve tekira ektim azda sektörye ektim ama agrılıklı olarak diger 2 çeşidi (adana99-tekira) ektim aslında ekim zamnı açacaktım bu konuyu ama bugday bir çıksın bir göreyim dedim bekledim ama işin kötü tarafı kurak bir yıl oldugu için bugdaylar bu ay çıkıyor malesef yani geç kaldı şimdi benim ilk gözlemim şu oldu tekira ile adana99un çıkışı arasında uçurum var nerdeyse bu çeşit zor çıkıyor ve çok seyrek nerdeyse tekira ektigm tarlalar boş diyebilirim adana99 hızla gelişiyor görüntü fena degil sektörye ise iki çeşidin arası diyebiliriim çıkışta ve gelişimde benim sormak istedigim bu çeşidi daha önce eken var mı varsa memnunmusunuz ve bu çeşide ekstra bakım (gübre veya ilaç) yapılıyormu fiyatı biraz düşük gidiyormuş diyorlar bu dogrumu netür arazilere ekilmesi uygun mesela bana taban arazilere ekmemi önerdiler bende öyle yaptım veya benim aklıma gelmeyen sizlerin eklemek istedigi neler var tekira hakkında şimdiden teşekkür ederim vereceginiz cevaplar için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
tekira bugday çeşidi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt