PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
Tekirdağ-Hayrabolu CASE JX Pro tanıtım günü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 339724" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Tekirdağ-Hayrabolu CASE JX Pro tanıtım günü</strong></p><p></p><p>sağol Erkan.Case bayi bugün güzel bir tanıtım yaptı havalarında müsait olması katılımı epey yükseltti.arkadaş 1.5 yıl önce T6060 aldı, bu maxxum 130 la biraz fark</p><p>var iç dizayn ve kabin suspansiyonları gibi yeni özellikleri var bunun ve bu Avusturya üretimi. arkadaşım T6060 kullanıcısı olarak bunu beğendi.sağol. evet sadece Case nin kendi tanıtımı JX serilerinde euro3 motora geçmişler ve yeni 4 silindir JX 75 i çıkarmışlar, bunların tanıtımını yaptılar.evet bi T6060 kullanıcısı bile epey fark var dedi.TDD ile aynı, seninde dediğin gibi şanzıman hariç bi fark yok. yani JX PRO= TD65-80-90-100D evet dediğin gibi tüm modeller intercoolerli olmuş ve 4 lift çıkışı standart olmuş ve 4 silindir jx 75 gelmişsağol. anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 339724, member: 18947"] [b]Ynt: Tekirdağ-Hayrabolu CASE JX Pro tanıtım günü[/b] sağol Erkan.Case bayi bugün güzel bir tanıtım yaptı havalarında müsait olması katılımı epey yükseltti.arkadaş 1.5 yıl önce T6060 aldı, bu maxxum 130 la biraz fark var iç dizayn ve kabin suspansiyonları gibi yeni özellikleri var bunun ve bu Avusturya üretimi. arkadaşım T6060 kullanıcısı olarak bunu beğendi.sağol. evet sadece Case nin kendi tanıtımı JX serilerinde euro3 motora geçmişler ve yeni 4 silindir JX 75 i çıkarmışlar, bunların tanıtımını yaptılar.evet bi T6060 kullanıcısı bile epey fark var dedi.TDD ile aynı, seninde dediğin gibi şanzıman hariç bi fark yok. yani JX PRO= TD65-80-90-100D evet dediğin gibi tüm modeller intercoolerli olmuş ve 4 lift çıkışı standart olmuş ve 4 silindir jx 75 gelmişsağol. anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
Tekirdağ-Hayrabolu CASE JX Pro tanıtım günü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt