PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
TEKİRDAĞ SARAY DOLU FELAKETİ... !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="_ÖzGüR_" data-source="post: 711080" data-attributes="member: 22072"><p><strong>Ynt: TEKİRDAĞ SARAY DOLU FELAKETİ... !!</strong></p><p></p><p></p><p>öyle nail abi yapılcak bişey yok allahtan..</p><p></p><p></p><p>vize yolu üzeri kavacık köyü var bilirsin o civarlara yağmış ormandan aşağı baya bi yeri götürmüş sizin yerlerde yok bir şey oraya çok güzel yağmur yağmış..</p><p></p><p></p><p>sağolasın adaş ihtiyarların söylemesine göre bu şekilde şiddetlisi olmamış daha önce..</p><p></p><p></p><p>artık kurtarabildiğimizi kurtarcaz olan oldu..</p><p></p><p></p><p>aynen ufuk abi yağan yerleri yok etmiş bir kilo buğday biçemezsin bizim inekler meradaydı çoban canını zor kurtarmış kafası sırtı şişmiş bütün tek tük limon büyüklüğünde düşen var..yok abi her yerde yok orman tarafında çok yağmış birde tek bi mevkide bu kadar şiddetli az önce geldim tarladan ilçe tarım zarar tespiti yapıyor ancak pek bi işe yarayacağını sanmam..</p><p></p><p></p><p>bizde üzüldük ama elden birşey gelmiyor..sağolun..</p><p></p><p></p><p>2013 ne boktan bi yılmış be abim merak ediyorum daha ne kaldı..dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum valla sabahtan ne planlar yapıyorduk satılık tarla vardı kredi harç borç almayı düşünüyorduk..şimdi borçları ödesek yeter..</p><p></p><p></p><p>aynen abi beterin beteri var haline şükretmek lazım..</p><p></p><p></p><p></p><p>malesef..</p><p></p><p></p><p>sağol levent abi evet haziran ayından hep korkmuşumdur zaten..eksperlerin vicdanına kalmış abi eğer öyle %30-40 gibi zarar tespiti yaparsalar bizim değil vay onların haline herkez sinir küpü millet sinirini onlardan çıkarır valla.. akşam zarar olan köye gittim herkez kara kara düşünüyor bi arkadaşın tam 700 dekar yeri gitmiş ayçiçek toğumu arıyordu buğdayları ota biçip ayçiçek ekicekti yerine..</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>hepiniz sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi allah beterinden korusun..</p><p></p><p></p><p>sağol umut abi..dün yani çarşamba saat 16:30 gibi filan başladı yarım saatte bu hale getirdi işte..</p><p></p><p></p><p>sağolun..çks ye işlenen yerlere her sene yaptırıyoruz biz zaten..ama çok fazla tapusuz yerimiz var miraslı parsellenmiş emlakçıların satışına aracılık ettikleri yerleri filan işliyoruz sahibini tanıyan yok haliyle tapuda yok..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_ÖzGüR_, post: 711080, member: 22072"] [b]Ynt: TEKİRDAĞ SARAY DOLU FELAKETİ... !![/b] öyle nail abi yapılcak bişey yok allahtan.. vize yolu üzeri kavacık köyü var bilirsin o civarlara yağmış ormandan aşağı baya bi yeri götürmüş sizin yerlerde yok bir şey oraya çok güzel yağmur yağmış.. sağolasın adaş ihtiyarların söylemesine göre bu şekilde şiddetlisi olmamış daha önce.. artık kurtarabildiğimizi kurtarcaz olan oldu.. aynen ufuk abi yağan yerleri yok etmiş bir kilo buğday biçemezsin bizim inekler meradaydı çoban canını zor kurtarmış kafası sırtı şişmiş bütün tek tük limon büyüklüğünde düşen var..yok abi her yerde yok orman tarafında çok yağmış birde tek bi mevkide bu kadar şiddetli az önce geldim tarladan ilçe tarım zarar tespiti yapıyor ancak pek bi işe yarayacağını sanmam.. bizde üzüldük ama elden birşey gelmiyor..sağolun.. 2013 ne boktan bi yılmış be abim merak ediyorum daha ne kaldı..dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum valla sabahtan ne planlar yapıyorduk satılık tarla vardı kredi harç borç almayı düşünüyorduk..şimdi borçları ödesek yeter.. aynen abi beterin beteri var haline şükretmek lazım.. malesef.. sağol levent abi evet haziran ayından hep korkmuşumdur zaten..eksperlerin vicdanına kalmış abi eğer öyle %30-40 gibi zarar tespiti yaparsalar bizim değil vay onların haline herkez sinir küpü millet sinirini onlardan çıkarır valla.. akşam zarar olan köye gittim herkez kara kara düşünüyor bi arkadaşın tam 700 dekar yeri gitmiş ayçiçek toğumu arıyordu buğdayları ota biçip ayçiçek ekicekti yerine.. hepiniz sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi allah beterinden korusun.. sağol umut abi..dün yani çarşamba saat 16:30 gibi filan başladı yarım saatte bu hale getirdi işte.. sağolun..çks ye işlenen yerlere her sene yaptırıyoruz biz zaten..ama çok fazla tapusuz yerimiz var miraslı parsellenmiş emlakçıların satışına aracılık ettikleri yerleri filan işliyoruz sahibini tanıyan yok haliyle tapuda yok.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
TEKİRDAĞ SARAY DOLU FELAKETİ... !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt