PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Teknolojide En İyi Marka
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 43074" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: Teknolojide En İyi Marka</strong></p><p></p><p></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">abi ben pek zannetmiyorum trisixin 12 tekerlekli olacağını lastiklerin arası dar lduğu için dönmesi sorun olur </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">bu ankette marka teknolojileri hakkında yorum yapıyorsak bütün serileri ele almak gerekir </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">bu ankette güç ortalaması verilmemiş onun için bütün serileri katmak gerekir </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">trisix serisi 540 hp gücünde en fazla 22-23 tn ağırlığında olur 25 ton olacağını pek zannetmiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">lastik tekerlekli traktörler genelde hafif oluyor misal challenger in 8x8 traktörü 500 hp ve üzeri bi güce sahip ama 17 ton ağırlığında </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">paletlilerde ise stx serisinden daha ağır bi makina yok warsa gösterin inanalım </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">trisix serisinin Quadtractan daha üstün olabileceğini pek zannetmiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: blue">eğer lastik teker paletten daha üstün olsaydı CAT D9 dozer palet yerine lastik tekerlekli olurdu </span> </strong> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 43074, member: 28"] [b]Ynt: Teknolojide En İyi Marka[/b] [center][b][color=blue]abi ben pek zannetmiyorum trisixin 12 tekerlekli olacağını lastiklerin arası dar lduğu için dönmesi sorun olur bu ankette marka teknolojileri hakkında yorum yapıyorsak bütün serileri ele almak gerekir bu ankette güç ortalaması verilmemiş onun için bütün serileri katmak gerekir trisix serisi 540 hp gücünde en fazla 22-23 tn ağırlığında olur 25 ton olacağını pek zannetmiyorum lastik tekerlekli traktörler genelde hafif oluyor misal challenger in 8x8 traktörü 500 hp ve üzeri bi güce sahip ama 17 ton ağırlığında paletlilerde ise stx serisinden daha ağır bi makina yok warsa gösterin inanalım trisix serisinin Quadtractan daha üstün olabileceğini pek zannetmiyorum eğer lastik teker paletten daha üstün olsaydı CAT D9 dozer palet yerine lastik tekerlekli olurdu [/color] [/b] [/center] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Teknolojide En İyi Marka
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt