PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Telefon Konusunda YARDIM... (s4 , 5s , xperia z1 lg-g2)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 773157" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: Telefon Konusunda YARDIM... (s4 , 5s , xperia z1 lg-g2)</strong></p><p></p><p>Benim düşüncem telefon alırken her açıdan olaya bakmak lazım. Gerek sistem, gerek teknoloji, gerek yardımcı programlar. Ben kesinlikle s4 diyorum. Bir telefonun sadece kamerası iyi, su geçirmiyor, fiyatı ucuz veya şekli güzel vs. gibi tek bir sebeple alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Çoklu bakmak lazım konuya, her açıdan incelenip genel olarak hangisi üstünse o alınmalı. s4 aldığın zaman sadece Android dünyasına değil, başlı başına koca bir Samsung dünyasına gireceğini unutma. Diğerlerinde bunu bulamazsın. Hepsi androiddir görünürde ama Samsung gibi özelleştirme ve geniş imkanı hiçbirinde yok. Yani sistem içinde sistem kurmuşlar. Neredeyse s5 çıkacak, hala s2 ' ye güncelleme veriyorlar. Hatta fiziksek olarak imkanı varsa yeni çıkardıkları ürünlerdeki özellikleri güncellemelerle eski telefonlara dahi kazandırıyorlar. Diğer markalarda bunun mağdurluğunu yaşamış biri olarak söylüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 773157, member: 2"] [b]Ynt: Telefon Konusunda YARDIM... (s4 , 5s , xperia z1 lg-g2)[/b] Benim düşüncem telefon alırken her açıdan olaya bakmak lazım. Gerek sistem, gerek teknoloji, gerek yardımcı programlar. Ben kesinlikle s4 diyorum. Bir telefonun sadece kamerası iyi, su geçirmiyor, fiyatı ucuz veya şekli güzel vs. gibi tek bir sebeple alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Çoklu bakmak lazım konuya, her açıdan incelenip genel olarak hangisi üstünse o alınmalı. s4 aldığın zaman sadece Android dünyasına değil, başlı başına koca bir Samsung dünyasına gireceğini unutma. Diğerlerinde bunu bulamazsın. Hepsi androiddir görünürde ama Samsung gibi özelleştirme ve geniş imkanı hiçbirinde yok. Yani sistem içinde sistem kurmuşlar. Neredeyse s5 çıkacak, hala s2 ' ye güncelleme veriyorlar. Hatta fiziksek olarak imkanı varsa yeni çıkardıkları ürünlerdeki özellikleri güncellemelerle eski telefonlara dahi kazandırıyorlar. Diğer markalarda bunun mağdurluğunu yaşamış biri olarak söylüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Telefon Konusunda YARDIM... (s4 , 5s , xperia z1 lg-g2)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt