PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
telefon önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zac" data-source="post: 864913" data-attributes="member: 54114"><p><strong>Ynt: telefon önerisi</strong></p><p></p><p>sony z1 derim dierını yere atınca caattt dıye ekranı gıder samsung hele teknık servısıne git musterısı dolu hepsıde kırık ekrandan dolayı sony z1 de evet batarya cıkarılmıyor ama telefon kendını korumaya alıyor stamina modu ile dıer telefonlarda o ozellık var mı bılmıyorum ama sony nın gercekten bataryası tatmın edıcı yanı 2. bır bataryaya ıhtıyac duyulmuyor ısınıyor demıssın telefon arkası ve önü cam oldugu için ısıyı dısarıya verıyor ama performansta bır eksıklık yok iphone bıle kamerayı sony den alıyor kamerasına laf yok zaten tek bır kusuru var oda bence kusurdan sayılmaz ısınması ama bu eksı yonde etkılemıor telefonu aslında dıer telefonlarda ısınıyor ama dısı plastık oldugu ıcın fazla ıletmıyor dısarı bence z1 al kardes saglamlıga ozellığe ver paranı hepsı z1 de mevcut ama suda var sony i kıramaz sın ama kırıncada parcasi bu dıger telefon lardan pahalıdır buda kalıteyı one cıkarıyor z1 de ekran ve renkler kotu değil sen ızledıgın vıdeolara bakma ben cok arastırdım ve memnunum z den.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zac, post: 864913, member: 54114"] [b]Ynt: telefon önerisi[/b] sony z1 derim dierını yere atınca caattt dıye ekranı gıder samsung hele teknık servısıne git musterısı dolu hepsıde kırık ekrandan dolayı sony z1 de evet batarya cıkarılmıyor ama telefon kendını korumaya alıyor stamina modu ile dıer telefonlarda o ozellık var mı bılmıyorum ama sony nın gercekten bataryası tatmın edıcı yanı 2. bır bataryaya ıhtıyac duyulmuyor ısınıyor demıssın telefon arkası ve önü cam oldugu için ısıyı dısarıya verıyor ama performansta bır eksıklık yok iphone bıle kamerayı sony den alıyor kamerasına laf yok zaten tek bır kusuru var oda bence kusurdan sayılmaz ısınması ama bu eksı yonde etkılemıor telefonu aslında dıer telefonlarda ısınıyor ama dısı plastık oldugu ıcın fazla ıletmıyor dısarı bence z1 al kardes saglamlıga ozellığe ver paranı hepsı z1 de mevcut ama suda var sony i kıramaz sın ama kırıncada parcasi bu dıger telefon lardan pahalıdır buda kalıteyı one cıkarıyor z1 de ekran ve renkler kotu değil sen ızledıgın vıdeolara bakma ben cok arastırdım ve memnunum z den. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
telefon önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt