PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
telefon önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI TALHA" data-source="post: 864965" data-attributes="member: 448"><p><strong>Ynt: telefon önerisi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi kendim GM Discovery kullanıcısıyım emsalleri arasında özellik fiyat ve performans bakımından üstün telefon olacağını sanmıyorum şimdiye kadar görmedim GM elit kullanmadım ama çevremde kullananlar memnun.</p><p>Ha tercih yine senin S4 ve Xperia Z1 de çok şahane telefonlar Z1 i çok metediyorlar gerek özellik gerek kalite bakımından güzel telefon özellikle sudan etkilenmemesi çok hoşuma gidiyo aslında tam çiftçi telefonu.</p><p>S4 e gelince 1-2 hafta önce KVK lı S4 ü 1450 tl ye aldık ilk şarjında telefon aşırı ısındı (şarj aleti dahil) fakat şuanda ısınma problemi yok. En çok hoşuma giden özelliği kamerası hava karardığı halde çektiğim fotoğraflar gündüz çekilmiş gibi çıktı.</p><p>İkiside güzel telefon şimdiden hayırlı olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI TALHA, post: 864965, member: 448"] [b]Ynt: telefon önerisi[/b] Abi kendim GM Discovery kullanıcısıyım emsalleri arasında özellik fiyat ve performans bakımından üstün telefon olacağını sanmıyorum şimdiye kadar görmedim GM elit kullanmadım ama çevremde kullananlar memnun. Ha tercih yine senin S4 ve Xperia Z1 de çok şahane telefonlar Z1 i çok metediyorlar gerek özellik gerek kalite bakımından güzel telefon özellikle sudan etkilenmemesi çok hoşuma gidiyo aslında tam çiftçi telefonu. S4 e gelince 1-2 hafta önce KVK lı S4 ü 1450 tl ye aldık ilk şarjında telefon aşırı ısındı (şarj aleti dahil) fakat şuanda ısınma problemi yok. En çok hoşuma giden özelliği kamerası hava karardığı halde çektiğim fotoğraflar gündüz çekilmiş gibi çıktı. İkiside güzel telefon şimdiden hayırlı olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
telefon önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt