PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Telefonunuz hangi ülkeye ait öğrenin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mocıtu" data-source="post: 118919" data-attributes="member: 1293"><p>Telefonunuzun hangi ülkeye ait oldugunu bulmak artık çok kolay..Yada Telefonunuzun orgina olup olmadığınıda öğrenebilirsiniz </p><p>İlk yapmanız gereken telefonuza *#06# kodunu yazıp IMEI numaranızı öğrenmektir..</p><p></p><p>Kodların dili;</p><p></p><p>IMEI KODU:</p><p></p><p>Örneğin seri numaramız: 434566/10/678943/5 Buna göre karşılaştırma yapın...</p><p>XXXXXX/YY/ZZZZZZ/A</p><p>XXXXXX = önemli değil</p><p>YY = ülke kodu</p><p>ZZZZZZ = seri numarası</p><p>A = önemli değil</p><p></p><p>10 = Finlandiya</p><p>20 = Almanya</p><p>30 = Kore</p><p>40 = Çin</p><p>50 = BrezilyaAmerikaFinlandiya</p><p>60 = çinmeksika</p><p>70 = Finlandiya</p><p>80 = MacaristanAzerbaycan</p><p></p><p></p><p>Ülke kodunuz;</p><p></p><p>02 veya 20 ise kötü kalite demek</p><p></p><p>08 veya 80 ise Almanya üretimi Normal kalite</p><p></p><p>01 veya 10 ise Finlandiya malı Kaliteli üretim</p><p></p><p>13 ise MacaristanAzerbaycan üretimi kalitesiz ve Tehlikeli üretim..</p><p></p><p>00 ise Orginal Nokia fabrika çıkışıdır..Finlandiya üretiminden daha kalitelidir...</p><p></p><p>(Alıntı)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mocıtu, post: 118919, member: 1293"] Telefonunuzun hangi ülkeye ait oldugunu bulmak artık çok kolay..Yada Telefonunuzun orgina olup olmadığınıda öğrenebilirsiniz İlk yapmanız gereken telefonuza *#06# kodunu yazıp IMEI numaranızı öğrenmektir.. Kodların dili; IMEI KODU: Örneğin seri numaramız: 434566/10/678943/5 Buna göre karşılaştırma yapın... XXXXXX/YY/ZZZZZZ/A XXXXXX = önemli değil YY = ülke kodu ZZZZZZ = seri numarası A = önemli değil 10 = Finlandiya 20 = Almanya 30 = Kore 40 = Çin 50 = BrezilyaAmerikaFinlandiya 60 = çinmeksika 70 = Finlandiya 80 = MacaristanAzerbaycan Ülke kodunuz; 02 veya 20 ise kötü kalite demek 08 veya 80 ise Almanya üretimi Normal kalite 01 veya 10 ise Finlandiya malı Kaliteli üretim 13 ise MacaristanAzerbaycan üretimi kalitesiz ve Tehlikeli üretim.. 00 ise Orginal Nokia fabrika çıkışıdır..Finlandiya üretiminden daha kalitelidir... (Alıntı) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Telefonunuz hangi ülkeye ait öğrenin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt