PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
temel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 145174" data-attributes="member: 4065"><p>Dursun Temel e sormus : </p><p>- Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hosuna gitmis.</p><p>Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus - Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... </p><p>Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum.</p><p></p><p>Sabah kahvaltısında Fadime Temel’e anlatıyordu:</p><p>“Geceki gök gürültüsünü duymadın mı?”</p><p>Temel:</p><p>“Hayır duymadım…”</p><p>Fadime hayretle:</p><p>“Nasıl duymazsın?Bir şimşekler çaktı,bir gökler gürledi kiii …Aman Yarabbi…”</p><p>Temel öfkelendi:</p><p></p><p></p><p>“Niye beni uyandırmadın?Benim şimşek çakarken uyuyamadığımı bilmez misin</p><p>Temelin doğum günüymüş</p><p>temel dursuna:</p><p>ula dursun öyle bir şey yapıyim ki hem pahalı olmasınhem bizim memurlar sevinsin hemde gazeteler uzun uzun yazsın</p><p>dursun cevap vermiş:</p><p>öyleyse intihar et hemucuz olur hem memurlar sevinir hem de gazeteler uzun uzun yazar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 145174, member: 4065"] Dursun Temel e sormus : - Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hosuna gitmis. Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus - Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum. Sabah kahvaltısında Fadime Temel’e anlatıyordu: “Geceki gök gürültüsünü duymadın mı?” Temel: “Hayır duymadım…” Fadime hayretle: “Nasıl duymazsın?Bir şimşekler çaktı,bir gökler gürledi kiii …Aman Yarabbi…” Temel öfkelendi: “Niye beni uyandırmadın?Benim şimşek çakarken uyuyamadığımı bilmez misin Temelin doğum günüymüş temel dursuna: ula dursun öyle bir şey yapıyim ki hem pahalı olmasınhem bizim memurlar sevinsin hemde gazeteler uzun uzun yazsın dursun cevap vermiş: öyleyse intihar et hemucuz olur hem memurlar sevinir hem de gazeteler uzun uzun yazar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
temel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt