PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Temel'in uzayda sigara sevdası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 145791" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: Temel'in uzayda sigara sevdası</strong></p><p></p><p>Kucuk bir balikci koyundeTemel tembel oldugu icin esi Fadime baliga</p><p>cikmak zorunda kalirmis.</p><p>Sabah erkenden balikcilar tekneleri ile denize acildiklarinda erkekler hep</p><p>ayni yone gitmelerine ragmen esinin yerine baliga cikan hanim kendine</p><p>gore bir yone gidermis.Aksam baliktan donuldugunde erkeklerin cok az</p><p>balik yakalamis olmalarina ragmen hanimin kayigi silme balik dolu</p><p>olurmus.Bu duruma dayanamayan erkek balikcilar bayana isin sirrini</p><p>sormuslar.</p><p>O da :-'Biliyorsunuz kocam uykucudur dolayisi ile onun yerine ben baliga</p><p>cikiyorum. Ancak balikcilikta pek tecrubem olmadigi icin sabah esimin</p><p>pijamasini acip şeyine bakiyorum. Esiminki ne tarafa dogru yatmis ise o</p><p>yone gidiyorum demis.'</p><p>Erkek balikcilar :</p><p>'Peki baci saga, sola, yukari ve asagi olur ise anladik ama ya dimdik</p><p>durursa ne tarafa gidiyorsun ?' diye sorduklarinda Bayan :</p><p>-'Canim, o gun hic baliga cikilir mii?'</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 145791, member: 4065"] [b]Ynt: Temel'in uzayda sigara sevdası[/b] Kucuk bir balikci koyundeTemel tembel oldugu icin esi Fadime baliga cikmak zorunda kalirmis. Sabah erkenden balikcilar tekneleri ile denize acildiklarinda erkekler hep ayni yone gitmelerine ragmen esinin yerine baliga cikan hanim kendine gore bir yone gidermis.Aksam baliktan donuldugunde erkeklerin cok az balik yakalamis olmalarina ragmen hanimin kayigi silme balik dolu olurmus.Bu duruma dayanamayan erkek balikcilar bayana isin sirrini sormuslar. O da :-'Biliyorsunuz kocam uykucudur dolayisi ile onun yerine ben baliga cikiyorum. Ancak balikcilikta pek tecrubem olmadigi icin sabah esimin pijamasini acip şeyine bakiyorum. Esiminki ne tarafa dogru yatmis ise o yone gidiyorum demis.' Erkek balikcilar : 'Peki baci saga, sola, yukari ve asagi olur ise anladik ama ya dimdik durursa ne tarafa gidiyorsun ?' diye sorduklarinda Bayan : -'Canim, o gun hic baliga cikilir mii?' [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Temel'in uzayda sigara sevdası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt