PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Temel'in uzayda sigara sevdası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 145792" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: Temel'in uzayda sigara sevdası</strong></p><p></p><p>Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık</p><p>tutar. Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.</p><p>Temel dua etmeye başlar. Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan</p><p>bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden.</p><p>Hava bir zaman sonra düzelir. Temel evine dönmeye başlar. </p><p>Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını</p><p>dağıtsam olur der. Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu</p><p>balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur</p><p>der.</p><p>Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada</p><p>hava tekrar bozulur. Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der:</p><p>Haçen sende şakadan heç anlamiyesun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 145792, member: 4065"] [b]Ynt: Temel'in uzayda sigara sevdası[/b] Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar. Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar. Temel dua etmeye başlar. Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir. Temel evine dönmeye başlar. Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der. Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der. Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada hava tekrar bozulur. Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der: Haçen sende şakadan heç anlamiyesun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Temel'in uzayda sigara sevdası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt