PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Temin Edilemeyen Yedek Parça...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaantr" data-source="post: 902454" data-attributes="member: 35813"><p><strong>Ynt: Temin Edilemeyen Yedek Parça...</strong></p><p></p><p>Merhaba, bayinin elinde yoksa ve parça numarasınıda bilmiyorsa parça ya gelmiyor yada farklı parçalar geliyor. Ben de birkaç parça için uğraşmıştım, kimini bayiden temin ettim kimini ise internet yoluyla başka satıcılardan. </p><p>Örneğin bayiye ön park lambası için sipariş verdiğimde birincide eski tip, ikincide farklı bir modelin lambası derken üçüncüde yeni tip oval </p><p>lambayı tutturduk.</p><p></p><p>Parçanın numarası 82034589 muş bu numara ile bayine tekrar sipariş verebilirsin daha garanti olur veya internette 'El Gaz Topuzu' diye arattığında ercan traktör diye bir bayi çıkıyor sanırım onun elinde mevcut. Kolay gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaantr, post: 902454, member: 35813"] [b]Ynt: Temin Edilemeyen Yedek Parça...[/b] Merhaba, bayinin elinde yoksa ve parça numarasınıda bilmiyorsa parça ya gelmiyor yada farklı parçalar geliyor. Ben de birkaç parça için uğraşmıştım, kimini bayiden temin ettim kimini ise internet yoluyla başka satıcılardan. Örneğin bayiye ön park lambası için sipariş verdiğimde birincide eski tip, ikincide farklı bir modelin lambası derken üçüncüde yeni tip oval lambayı tutturduk. Parçanın numarası 82034589 muş bu numara ile bayine tekrar sipariş verebilirsin daha garanti olur veya internette 'El Gaz Topuzu' diye arattığında ercan traktör diye bir bayi çıkıyor sanırım onun elinde mevcut. Kolay gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Temin Edilemeyen Yedek Parça...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt