PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Korku - Dehşet
TERÖRE LANET OLSUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 366200" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: TERÖRE LANET OLSUN</strong></p><p></p><p>Bunu söylesem mi söylemesem mi diye çok düşündüm ama söylemeden edemeyeceğim. Sözüm sana <strong>Mustafa</strong> kardeşim. 'Vatan uğrunda ölen oldukça vatandır' demişsin ama, artık bu zihniyeti aşmamız lazım diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Kardeşim; bu vatan için artık kimse ölmesin, kimsenin ocağı sönmesin, kimsenin anası babası ağlamasın. Kan üzerinden siyaset yapmayı bırakalım. Ölümler ve dökülen kan için gurur duymaktan bıkmadınız mı ?</p><p>Kimse çıkıp yeter artık demiyor da neden bir öldü gerekirse bin daha feda ederiz diye uzaktan kahramanlık hikayeleri okuyor ? Kime yapıyorsunuz bu kahramanlığı ?</p><p>Kimse feda olmasın artık, bitsin bu çekişme. Yani bunu söylemek bu kadar zor mu ?</p><p>Ölen öldükten sonra, gencecik yaşta binlerce can toprağa düştükten sonra, davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, 'vatan sağ olsun' demenin kime ne faydası var ? Olan olduktan, ocak söndükten sonra o anaya, babaya bu vatanın hepsini versen acılarını dindirebilir misin, giden evlatlarını geri getirebilir misin ? </p><p>Kısacası kimse kusura bakmasın, ateş düştüğü yeri yakar ve o analar babalar vatan sağ olsun dese de yüreklerindekini bir kendileri bilir. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı ve inşallah ülkede böyle olaylar bir daha hiç yaşanmaz.</p><p></p><p>Ölen polisimize Allah ' tan rahmet, ailesine de sabır diliyorum.</p><p>...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 366200, member: 4872"] [b]Ynt: TERÖRE LANET OLSUN[/b] Bunu söylesem mi söylemesem mi diye çok düşündüm ama söylemeden edemeyeceğim. Sözüm sana [b]Mustafa[/b] kardeşim. 'Vatan uğrunda ölen oldukça vatandır' demişsin ama, artık bu zihniyeti aşmamız lazım diye düşünüyorum. Kardeşim; bu vatan için artık kimse ölmesin, kimsenin ocağı sönmesin, kimsenin anası babası ağlamasın. Kan üzerinden siyaset yapmayı bırakalım. Ölümler ve dökülen kan için gurur duymaktan bıkmadınız mı ? Kimse çıkıp yeter artık demiyor da neden bir öldü gerekirse bin daha feda ederiz diye uzaktan kahramanlık hikayeleri okuyor ? Kime yapıyorsunuz bu kahramanlığı ? Kimse feda olmasın artık, bitsin bu çekişme. Yani bunu söylemek bu kadar zor mu ? Ölen öldükten sonra, gencecik yaşta binlerce can toprağa düştükten sonra, davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, 'vatan sağ olsun' demenin kime ne faydası var ? Olan olduktan, ocak söndükten sonra o anaya, babaya bu vatanın hepsini versen acılarını dindirebilir misin, giden evlatlarını geri getirebilir misin ? Kısacası kimse kusura bakmasın, ateş düştüğü yeri yakar ve o analar babalar vatan sağ olsun dese de yüreklerindekini bir kendileri bilir. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı ve inşallah ülkede böyle olaylar bir daha hiç yaşanmaz. Ölen polisimize Allah ' tan rahmet, ailesine de sabır diliyorum. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Korku - Dehşet
TERÖRE LANET OLSUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt