PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
TEŞEKKÜRLER FİRMA CLAAS VE ENKA-ALMANYA GEZİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 766563" data-attributes="member: 30040"><p><strong>Ynt: TEŞEKKÜRLER FİRMA CLAAS VE ENKA-ALMANYA GEZİSİ</strong></p><p></p><p></p><p>haklısın.lemkene yakın yerde fabrika.çektiğim fotolar claas sho denilen ve içinde cafeterya gibi oturma bölümlerininde olduğu vitrin kısmı.fabrikada çalısan türkler var.4-5tanesi ile çok kısa konuşma fırsatımız oldu ama fazla konuşamıyorlar.yemek yemek için lokanta yok firmada herkes çalıştığı bölümde ihtiyacını gideriyor.365gün 24 saat üretim devam ediyor</p><p>Gürkan hocam enkayamı sen başvurdun broşür için.bize güzel bir tanıtım dvdsi verdiler claas ve ürünleriyle ilgili herşey var içinde ama almanca olması hoşuma gitmedi.sana çoğaltabilirim istersen</p><p>saolasın samet</p><p>gezide bize 3 tane enkadan sorumlu arkadaş katıldı.volkan ,yılmaz ve alparslan bey.öyle birşeyden bahsetmediler hatta artık herkes bir claas ürünü alır diye lafını yaptılar espiriyle karışık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 766563, member: 30040"] [b]Ynt: TEŞEKKÜRLER FİRMA CLAAS VE ENKA-ALMANYA GEZİSİ[/b] haklısın.lemkene yakın yerde fabrika.çektiğim fotolar claas sho denilen ve içinde cafeterya gibi oturma bölümlerininde olduğu vitrin kısmı.fabrikada çalısan türkler var.4-5tanesi ile çok kısa konuşma fırsatımız oldu ama fazla konuşamıyorlar.yemek yemek için lokanta yok firmada herkes çalıştığı bölümde ihtiyacını gideriyor.365gün 24 saat üretim devam ediyor Gürkan hocam enkayamı sen başvurdun broşür için.bize güzel bir tanıtım dvdsi verdiler claas ve ürünleriyle ilgili herşey var içinde ama almanca olması hoşuma gitmedi.sana çoğaltabilirim istersen saolasın samet gezide bize 3 tane enkadan sorumlu arkadaş katıldı.volkan ,yılmaz ve alparslan bey.öyle birşeyden bahsetmediler hatta artık herkes bir claas ürünü alır diye lafını yaptılar espiriyle karışık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
TEŞEKKÜRLER FİRMA CLAAS VE ENKA-ALMANYA GEZİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt