PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TİGEMin yatırımları hız kesmiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bytk" data-source="post: 918209" data-attributes="member: 148"><p><strong>Ynt: TİGEM’in yatırımları hız kesmiyor</strong></p><p></p><p></p><p>şakamı yoksa gerçek mi dediğin anlamadım kardeş ama neyse . ulaş TİM 400 büyük baş kapasiteli ahırlar yaptı ikinci sene hayvanları başka çiftliklere sevketti ahıra gerek kalmadı, pivot sistem sulama kurdu karaziyi patates üretimi için firmalara verdi ( nasıl bi arge yaptılarsa su bitti alan firma patatesini de sulayamadıya neyse ), bu geçtiğimiz yıl aldıkları valtra traktör ve gaspardo çekili ekim makinları ile tarlalar ekildi ama tarlaların yarısı boş kaldı ekim hatası nedeniyle it oynamış yonca tarlasına döndü, ben gittim ulaş tim ' e bana da arazi verin bende tohumluk üreticisiyim dedim bana ankarada dayın varmı dedi şb. müdürü welhasılı ne yatırımı ne kaldırımı olan bize oluyor malzemeler kullanılmadan hurda fiyatına satılıyor hayvanlar keza aynı, traktörler, arazi sahipsiz sonra malına sahip çıkmayan tigem yatırım yapıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bytk, post: 918209, member: 148"] [b]Ynt: TİGEM’in yatırımları hız kesmiyor[/b] şakamı yoksa gerçek mi dediğin anlamadım kardeş ama neyse . ulaş TİM 400 büyük baş kapasiteli ahırlar yaptı ikinci sene hayvanları başka çiftliklere sevketti ahıra gerek kalmadı, pivot sistem sulama kurdu karaziyi patates üretimi için firmalara verdi ( nasıl bi arge yaptılarsa su bitti alan firma patatesini de sulayamadıya neyse ), bu geçtiğimiz yıl aldıkları valtra traktör ve gaspardo çekili ekim makinları ile tarlalar ekildi ama tarlaların yarısı boş kaldı ekim hatası nedeniyle it oynamış yonca tarlasına döndü, ben gittim ulaş tim ' e bana da arazi verin bende tohumluk üreticisiyim dedim bana ankarada dayın varmı dedi şb. müdürü welhasılı ne yatırımı ne kaldırımı olan bize oluyor malzemeler kullanılmadan hurda fiyatına satılıyor hayvanlar keza aynı, traktörler, arazi sahipsiz sonra malına sahip çıkmayan tigem yatırım yapıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TİGEMin yatırımları hız kesmiyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt