PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TİLLER ALACAĞIM YARDIMA İHTİYACIM VAR. (Spiral Yaylı Kültivatör Tiller)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1072268" data-attributes="member: 56425"><p>Arkadaşlar malum bu yıl ekim sezonu kurak gitti. Yerleri hazırlar iken yerine göre 7 li yerine göre tillerler ile işçilik yapıp üzerine goble ile tarlalarımızı ekmek zorunda kaldık. 15 li kullandım ve ben çekişini beğendim traktörün fakat arkadaşlar 13 lü almamı tavsiye ettiler. (5715 Johndeere. 85 Beygir. )Pullukları bu sene tarlaya sokmak kısmet olmadı. Bu sene eş dosttan aldık işimizi gördük ama kendimizde de olmalı dedik ve niyetine girdik. Bizim burada yerli olarak nalbant tarım ve akar tarım var. Onları gezdim 13 lü tiller fiyatları 3000.00 TL civarı. Arkasına tırmık ta taktıkmı fiyat 3.750,00 TL. fiyat verdiler. Pancar şirketin de de bks var o da 15 liye 3.700 tl dedi. Tarım krediye soramadım ama orada da doğsan ve aysan var. Yakın zaman da doğsan yada aysan alan kullananların paylaşımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1072268, member: 56425"] Arkadaşlar malum bu yıl ekim sezonu kurak gitti. Yerleri hazırlar iken yerine göre 7 li yerine göre tillerler ile işçilik yapıp üzerine goble ile tarlalarımızı ekmek zorunda kaldık. 15 li kullandım ve ben çekişini beğendim traktörün fakat arkadaşlar 13 lü almamı tavsiye ettiler. (5715 Johndeere. 85 Beygir. )Pullukları bu sene tarlaya sokmak kısmet olmadı. Bu sene eş dosttan aldık işimizi gördük ama kendimizde de olmalı dedik ve niyetine girdik. Bizim burada yerli olarak nalbant tarım ve akar tarım var. Onları gezdim 13 lü tiller fiyatları 3000.00 TL civarı. Arkasına tırmık ta taktıkmı fiyat 3.750,00 TL. fiyat verdiler. Pancar şirketin de de bks var o da 15 liye 3.700 tl dedi. Tarım krediye soramadım ama orada da doğsan ve aysan var. Yakın zaman da doğsan yada aysan alan kullananların paylaşımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TİLLER ALACAĞIM YARDIMA İHTİYACIM VAR. (Spiral Yaylı Kültivatör Tiller)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt