PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TİLLERİMİ MODİFİYE ETTİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1475429" data-attributes="member: 25349"><p>Teşekkürler.O yay çalışmaz çünkü,mafsalsız eklemenin olduğu diğer kısım şaseye kaynaklı olarak sabit.O kısmın görevi ise merdanenin aşağıya hareketini önlemek.Böylece amaç ,sınıra gelip dönüş için tilleri kaldırdığımızda merdaneye dayanak olarak onu da kaldırmak.O parça olmazsa tiller kalkar ama merdane yerde kalır.Ayarı ayaklarla tam sıfır,papuçlar toprağa ne kadar batarsa merdane toprak zemininde kalarak ileri hareket sırasında dönecek.Bu merdane çok ağır değil dolayısıyla açılan olukları tam düzelterek tesfiye yapmadan toprağın üzerinde gezebilir diyerek ara bağlantının tam orta kısmına Leyland'ın ağırlığını somun-civatalamak için ağırlıktaki deliklerin ölçüsünde delik açtırdım (resimde görülüyor) .İki ağırlığı geçen yıl tahta tapana montaj için aynı yerde deldirmiştim.Ekleme laması çok kalın olduğu için ortadan ağırlıkta yeterli gelmezse onun yerine kaldırma kollarının orta kısmına her iki tarafta birer ağırlık takmayı düşünüyorum.Dolayısıyla dayanma yerinin her bir tarafının en az yüz kg ağırlığı kaldırabilecek sağlamlıkta olması gerekiyordu(35 kg ağırlık,30 kilo merdanenin yarısı, 10-15 kg muhtemel çamur).Benim projemde,şaseye bağlanan iki tarafta ikişer ayrı kelepçeye bu sistem kaynakla tutturuyor ve şasenin orjinalliği bozulmuyordu ama usta bu şekilde daha sağlam olacağına beni ikna etti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1475429, member: 25349"] Teşekkürler.O yay çalışmaz çünkü,mafsalsız eklemenin olduğu diğer kısım şaseye kaynaklı olarak sabit.O kısmın görevi ise merdanenin aşağıya hareketini önlemek.Böylece amaç ,sınıra gelip dönüş için tilleri kaldırdığımızda merdaneye dayanak olarak onu da kaldırmak.O parça olmazsa tiller kalkar ama merdane yerde kalır.Ayarı ayaklarla tam sıfır,papuçlar toprağa ne kadar batarsa merdane toprak zemininde kalarak ileri hareket sırasında dönecek.Bu merdane çok ağır değil dolayısıyla açılan olukları tam düzelterek tesfiye yapmadan toprağın üzerinde gezebilir diyerek ara bağlantının tam orta kısmına Leyland'ın ağırlığını somun-civatalamak için ağırlıktaki deliklerin ölçüsünde delik açtırdım (resimde görülüyor) .İki ağırlığı geçen yıl tahta tapana montaj için aynı yerde deldirmiştim.Ekleme laması çok kalın olduğu için ortadan ağırlıkta yeterli gelmezse onun yerine kaldırma kollarının orta kısmına her iki tarafta birer ağırlık takmayı düşünüyorum.Dolayısıyla dayanma yerinin her bir tarafının en az yüz kg ağırlığı kaldırabilecek sağlamlıkta olması gerekiyordu(35 kg ağırlık,30 kilo merdanenin yarısı, 10-15 kg muhtemel çamur).Benim projemde,şaseye bağlanan iki tarafta ikişer ayrı kelepçeye bu sistem kaynakla tutturuyor ve şasenin orjinalliği bozulmuyordu ama usta bu şekilde daha sağlam olacağına beni ikna etti. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TİLLERİMİ MODİFİYE ETTİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt