PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tillerlere Bakımdan Birkaç Kare
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 506759" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Tillerlere Bakımdan Birkaç Kare</strong></p><p></p><p>neyapalım be Şenol bu işler elimizden geliyor..sağol Cihan bu işlere merağım var, havalı gres tabancasıda var Cihan...sağol Yavuz bu işi yaoarken hava çok güzeldi soğuklara kalmasın diye erken yaptım yoksa tarlalara girilecek gibi değil.</p><p>Kubotaya gelince benim için bu fiyata çok büyük fırsat oldu bu fiyata bu güçte 2. el bile zor alınırdı bitakımda örnek eniştemler </p><p>TL100 aldılar 60 000 geçti onlara, ben Kubotadan çok memnunum herkeze tavsiye ederim...sağol İsmail teşekkür ederim.Çağrı çiftçilikte takımhane insana zamandan çok kazandırıyor biliyorsun çiftçilikte zamanla bir yarıştır..sağol Fatih çiğ tarlada tilleri çalıştırman için çok güzel bir tav yakalaman gerekir birde tillerin kaliteli olması lazım, kalitesizlerde ayak kırabilirsin. senin td80 e 13 lüsü tam denk gelir, fiyat konusunda kesin bilgi sağibi değilim yanılmayayım seni, Doğsan marka tavsiye edebilirim.sağol Mahmut teşekkür ederim...sağol Aycan....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 506759, member: 18947"] [b]Ynt: Tillerlere Bakımdan Birkaç Kare[/b] neyapalım be Şenol bu işler elimizden geliyor..sağol Cihan bu işlere merağım var, havalı gres tabancasıda var Cihan...sağol Yavuz bu işi yaoarken hava çok güzeldi soğuklara kalmasın diye erken yaptım yoksa tarlalara girilecek gibi değil. Kubotaya gelince benim için bu fiyata çok büyük fırsat oldu bu fiyata bu güçte 2. el bile zor alınırdı bitakımda örnek eniştemler TL100 aldılar 60 000 geçti onlara, ben Kubotadan çok memnunum herkeze tavsiye ederim...sağol İsmail teşekkür ederim.Çağrı çiftçilikte takımhane insana zamandan çok kazandırıyor biliyorsun çiftçilikte zamanla bir yarıştır..sağol Fatih çiğ tarlada tilleri çalıştırman için çok güzel bir tav yakalaman gerekir birde tillerin kaliteli olması lazım, kalitesizlerde ayak kırabilirsin. senin td80 e 13 lüsü tam denk gelir, fiyat konusunda kesin bilgi sağibi değilim yanılmayayım seni, Doğsan marka tavsiye edebilirim.sağol Mahmut teşekkür ederim...sağol Aycan.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tillerlere Bakımdan Birkaç Kare
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt