PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
timosan valtra cekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jrkeag" data-source="post: 797409" data-attributes="member: 9329"><p><strong>Ynt: timosan valtra cekişmesi</strong></p><p></p><p>anlş-*s</p><p>Beni fanatik v.s sanmayın böyle dangalak videolar yayınlarken biraz düşünün yukarda attığım videoyuda size ders olsun diye attım traktörün iyi yada kötü olduğu böyle göt göte bağlamakla anlaşılmaz gidersin tarlaya takarsın pulluğu bakarsın durumlarına ona göre karar verilir illa bağlıyacaz diyosanızda bir sürü sebep sayarım ben size motorların ağırlıkları,hp leri,üzerlerindeki şöförler,lastik boyutları,lastik hava basınçları v.s v.s bu durumlar say say bitmez oyüzden boşu boşuna reklam yapmaya gerek yok,benim çevremde tanıdığım bi patozcu kardeşim var onda hem tümosan hemde valtra var oyüzden kendim gittim gözümlede gördüm neyin ne olduğunu herkes biliyor.Hema 60 ithal modellerin hakkını yemem.Yasin adam binmeye korkuyo demişsin bak sana şunu söyliyim bir traktör alındığında ilk 500 saat içinde güzel açtırılırsa hem performansı hem de yakıtı oldukça iyi olur buna rağmen düzelmiyorsa pompada sıkıntı vardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jrkeag, post: 797409, member: 9329"] [b]Ynt: timosan valtra cekişmesi[/b] anlş-*s Beni fanatik v.s sanmayın böyle dangalak videolar yayınlarken biraz düşünün yukarda attığım videoyuda size ders olsun diye attım traktörün iyi yada kötü olduğu böyle göt göte bağlamakla anlaşılmaz gidersin tarlaya takarsın pulluğu bakarsın durumlarına ona göre karar verilir illa bağlıyacaz diyosanızda bir sürü sebep sayarım ben size motorların ağırlıkları,hp leri,üzerlerindeki şöförler,lastik boyutları,lastik hava basınçları v.s v.s bu durumlar say say bitmez oyüzden boşu boşuna reklam yapmaya gerek yok,benim çevremde tanıdığım bi patozcu kardeşim var onda hem tümosan hemde valtra var oyüzden kendim gittim gözümlede gördüm neyin ne olduğunu herkes biliyor.Hema 60 ithal modellerin hakkını yemem.Yasin adam binmeye korkuyo demişsin bak sana şunu söyliyim bir traktör alındığında ilk 500 saat içinde güzel açtırılırsa hem performansı hem de yakıtı oldukça iyi olur buna rağmen düzelmiyorsa pompada sıkıntı vardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
timosan valtra cekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt