PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Tınaz ćift dingil fiyatı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 1015501" data-attributes="member: 49570"><p>İskender kardeşim öncelikle hayıelı olsun . akşam konuyu gördüm ama iş yoğunluğundan dolayı mesaj yazamadım. yazdıklarını okudum . bir teknik adam olarak 6 tonluk bir römork a 12 ton buğday koyuluyormuş........diye yazmışsın ama hiç inandırıcı değil .</p><p> hayatımda sonu mışlı , muşlu biten kelimelerden hiç hoşlanmam sizinde ibarenizde muş ifadesi var . bu kadar alıyormuşta neden 10 veya 12 tonluk yazmamışlar .</p><p> 12 ton alabilmesi için ebatların tahmini ( BOY X EN X YÜKSEKLİK X BUĞDAYIN LİTERE ağırlığı . oda 4.40x2.20x1.50x0.80 = 11880 KG BUĞDAY için ) ebetlarında olmalı yoksa gerisi yalan olur .matematikte 1 adet doğru vardır . eğerki ebatlar bu ölçülerde ise sıkıntı yok .</p><p> birde önemli konu kasanın o ağırlığa uygun olarakmı imal edildiği .eğer öyle olsa idi firma ( 8ton ,10ton,12ton,15ton)diye yazardı . ama her arabanın taşıyacağı azami yük vardır . yoksa neden bu tonajları yazsınlar .</p><p>önemli olan taban saç kalınlığı . gürşah hariç 5 mm taban sacı kullanan yok . bunu unutma .kesinlikle lastiklerinide 285x70x19,5 tır tipi olsun derim sorun yaşamaman adına .zaten lastik farkı 1200 veya 15000 tl fark ediyor çünkü zaten tahmini 10000 veya 15000 veriyorsun .onun gittiğini düşün . 2 veya 3 daha vererek sorunsuz bir takım almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum .</p><p> siz kasa ölçülerini tam öğrenin ne kadar buğday aldığı otomatikman ortaya çıkar .</p><p> ben araştırarak 5 veya 6 firma ile saatlerce konuştum . hiç bir tanesi 5 mm taban sacı kullanmıyor . gürşahın alt kasasını sağlamlığını biliyorsunuz onlarda sac kasa yapıyor ve sac fiyatı daha hesaplı olabilir . ama kesinlikle kasanın esnememesi adına tabandan sonraki ilk kapağın dışı ağaç içi saç olmalı bence . birde onlarla konuş ZİRAAT BANKASI ile anlaşmaları var .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 1015501, member: 49570"] İskender kardeşim öncelikle hayıelı olsun . akşam konuyu gördüm ama iş yoğunluğundan dolayı mesaj yazamadım. yazdıklarını okudum . bir teknik adam olarak 6 tonluk bir römork a 12 ton buğday koyuluyormuş........diye yazmışsın ama hiç inandırıcı değil . hayatımda sonu mışlı , muşlu biten kelimelerden hiç hoşlanmam sizinde ibarenizde muş ifadesi var . bu kadar alıyormuşta neden 10 veya 12 tonluk yazmamışlar . 12 ton alabilmesi için ebatların tahmini ( BOY X EN X YÜKSEKLİK X BUĞDAYIN LİTERE ağırlığı . oda 4.40x2.20x1.50x0.80 = 11880 KG BUĞDAY için ) ebetlarında olmalı yoksa gerisi yalan olur .matematikte 1 adet doğru vardır . eğerki ebatlar bu ölçülerde ise sıkıntı yok . birde önemli konu kasanın o ağırlığa uygun olarakmı imal edildiği .eğer öyle olsa idi firma ( 8ton ,10ton,12ton,15ton)diye yazardı . ama her arabanın taşıyacağı azami yük vardır . yoksa neden bu tonajları yazsınlar . önemli olan taban saç kalınlığı . gürşah hariç 5 mm taban sacı kullanan yok . bunu unutma .kesinlikle lastiklerinide 285x70x19,5 tır tipi olsun derim sorun yaşamaman adına .zaten lastik farkı 1200 veya 15000 tl fark ediyor çünkü zaten tahmini 10000 veya 15000 veriyorsun .onun gittiğini düşün . 2 veya 3 daha vererek sorunsuz bir takım almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum . siz kasa ölçülerini tam öğrenin ne kadar buğday aldığı otomatikman ortaya çıkar . ben araştırarak 5 veya 6 firma ile saatlerce konuştum . hiç bir tanesi 5 mm taban sacı kullanmıyor . gürşahın alt kasasını sağlamlığını biliyorsunuz onlarda sac kasa yapıyor ve sac fiyatı daha hesaplı olabilir . ama kesinlikle kasanın esnememesi adına tabandan sonraki ilk kapağın dışı ağaç içi saç olmalı bence . birde onlarla konuş ZİRAAT BANKASI ile anlaşmaları var . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Tınaz ćift dingil fiyatı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt