PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Tınaz ćift dingil fiyatı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1015511" data-attributes="member: 106"><p>Erol ağbey çok sağol ilgi ve alaka için.gürşah ın römork unu 2005 li yıllarda saray çukur yurt köyünde gökhan arkadaşımda ilk defa gördüm ve çok güvenilir olduğunu gördüm.yıllar sonra köyden Mahmut diye bir arkadaşıma 2012 yılında 15 tonluk gürşah satın aldık 17500 tl ye 19.5 radial kumHo .sağlamlık konusunda gerçekten çok iyi.benim bilgilenmek istediğim tınaz marka tandem kullanan veya komşusundan kullanan fikir ve yorumları.ayrıca bu gün armonilerin kalan parasını vermeye gittim.6 ton tır tipi tandem çift ilavepalazoğlu 15000 e veririm dedi.hayırlısı bakalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1015511, member: 106"] Erol ağbey çok sağol ilgi ve alaka için.gürşah ın römork unu 2005 li yıllarda saray çukur yurt köyünde gökhan arkadaşımda ilk defa gördüm ve çok güvenilir olduğunu gördüm.yıllar sonra köyden Mahmut diye bir arkadaşıma 2012 yılında 15 tonluk gürşah satın aldık 17500 tl ye 19.5 radial kumHo .sağlamlık konusunda gerçekten çok iyi.benim bilgilenmek istediğim tınaz marka tandem kullanan veya komşusundan kullanan fikir ve yorumları.ayrıca bu gün armonilerin kalan parasını vermeye gittim.6 ton tır tipi tandem çift ilavepalazoğlu 15000 e veririm dedi.hayırlısı bakalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Tınaz ćift dingil fiyatı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt