PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tkdk'dan Çiftçilere Yüzde 50 Hibe Destekli Traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 844769" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: Tkdk'dan Çiftçilere Yüzde 50 Hibe Destekli Traktör</strong></p><p></p><p></p><p>İhtiyacı olmayan da aldı diyorsunuz bir de şaka gibi.Sizin arkadaşa cevap vermenizden anlaşılan yaranız var ki gocunuyorsunuz.Sizin yaptığınız başkasının hakkına gasptır.O traktöre ihtiyacı olup cebinde parası olmayan insanlar var.Onlar alamıyor ama ihtiyacı olmayanlar alıyor.Sizinle kişisel bir sorunum yok fakat ben bu desteklerin yerini bulmadığını düşünüyorum ve ayriyeten benim ilim dahil pek çok ilde bu destek kapsamında değil.Cebinde parası olan başvurmasın gitsin kendi parası ile alsın.Niye devletin ihtiyacı olan kişilere vereceği desteği alıyor.Ayrıca bu devletin parası değil halkın parası bence öyle ifadeler kullanıp tansiyonu yükseltmeyin.Madem almışsınız çekilin kenara sesinizi çıkartmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 844769, member: 3128"] [b]Ynt: Tkdk'dan Çiftçilere Yüzde 50 Hibe Destekli Traktör[/b] İhtiyacı olmayan da aldı diyorsunuz bir de şaka gibi.Sizin arkadaşa cevap vermenizden anlaşılan yaranız var ki gocunuyorsunuz.Sizin yaptığınız başkasının hakkına gasptır.O traktöre ihtiyacı olup cebinde parası olmayan insanlar var.Onlar alamıyor ama ihtiyacı olmayanlar alıyor.Sizinle kişisel bir sorunum yok fakat ben bu desteklerin yerini bulmadığını düşünüyorum ve ayriyeten benim ilim dahil pek çok ilde bu destek kapsamında değil.Cebinde parası olan başvurmasın gitsin kendi parası ile alsın.Niye devletin ihtiyacı olan kişilere vereceği desteği alıyor.Ayrıca bu devletin parası değil halkın parası bence öyle ifadeler kullanıp tansiyonu yükseltmeyin.Madem almışsınız çekilin kenara sesinizi çıkartmayın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tkdk'dan Çiftçilere Yüzde 50 Hibe Destekli Traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt