PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tl90a
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keltaşlı" data-source="post: 465159" data-attributes="member: 15411"><p><strong>Ynt: tl90a</strong></p><p></p><p>Öncelikle yardımıcı olmaya çalıştığın için tşk. drm. doğanbey. . Gerçek hızın değişebileceğini ben söyledim zaten.Ben anlatılmak isteneni doğru anlıyorum çünkü o kelimelerin anlamı bu. Ahmet arkadaşımız traktörün lastiği aşınınca hızı artıyor demiş. Bi kere lastik aşınınca toplam çevresi azalır, yani küçülür az bişey olsada. Gerçek hızı artmaz tersine azalır. Ama benim asıl demek istediğim traktörün göstergesindeki hız, lastik değişikliğinden kaynaklanmaz. Daha ayrıntılı olarak anlatayım ki daha itiraz etmeyin. O traktörü yolda 3000 D/D de hızlı 4. vitesin Hi konumuna getirseniz 40km mi 42km mi artık ne gösteriyorsa, aynı traktörü dört tekerleğini kirko ile havaya kaldırsanız aynı vites ve devirde aynı hızı gösterir. Hatta jantlarıyla beraber tekerlekleri sökseniz dahi. Ama Ahmetin traktörün hızı kullandıkça artmıştır, artmamıştır diye idda etmiyorum.Başka sebepten artmıştır fakat sebebi lastik değil diye iddaa ediyorum. Doğanbey arkadaşımın kalın, ince tekerlekli bisikletin hızı konusunda verdiği örneği bu konuyla ilgili alakası olmadığını belirtmek isterim. Neyle ilgili olduğunu sorarsan ayrıca onu da anlatabilirim. bu ileti syfa oldu çünkü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keltaşlı, post: 465159, member: 15411"] [b]Ynt: tl90a[/b] Öncelikle yardımıcı olmaya çalıştığın için tşk. drm. doğanbey. . Gerçek hızın değişebileceğini ben söyledim zaten.Ben anlatılmak isteneni doğru anlıyorum çünkü o kelimelerin anlamı bu. Ahmet arkadaşımız traktörün lastiği aşınınca hızı artıyor demiş. Bi kere lastik aşınınca toplam çevresi azalır, yani küçülür az bişey olsada. Gerçek hızı artmaz tersine azalır. Ama benim asıl demek istediğim traktörün göstergesindeki hız, lastik değişikliğinden kaynaklanmaz. Daha ayrıntılı olarak anlatayım ki daha itiraz etmeyin. O traktörü yolda 3000 D/D de hızlı 4. vitesin Hi konumuna getirseniz 40km mi 42km mi artık ne gösteriyorsa, aynı traktörü dört tekerleğini kirko ile havaya kaldırsanız aynı vites ve devirde aynı hızı gösterir. Hatta jantlarıyla beraber tekerlekleri sökseniz dahi. Ama Ahmetin traktörün hızı kullandıkça artmıştır, artmamıştır diye idda etmiyorum.Başka sebepten artmıştır fakat sebebi lastik değil diye iddaa ediyorum. Doğanbey arkadaşımın kalın, ince tekerlekli bisikletin hızı konusunda verdiği örneği bu konuyla ilgili alakası olmadığını belirtmek isterim. Neyle ilgili olduğunu sorarsan ayrıca onu da anlatabilirim. bu ileti syfa oldu çünkü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tl90a
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt