PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TM 120 çiftte
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ramazanpullu" data-source="post: 184701" data-attributes="member: 1202"><p><strong>Ynt: TM 120 çiftte</strong></p><p></p><p>yorumlar için teşekkürler arkadaşlar</p><p></p><p>bu sene anızları tek sürdüm evet tarlada başka kimse yok </p><p></p><p>pulluk ayna boyu batıyor zaten oda bu bölgede yeterli daha fazla batmasına gerek yok çünkü boz toprak altından kis beyaz verimsiz toprak çıkıyor </p><p></p><p>evet bafralı kendi giderken çektim video çekmek için bıraktım pulluğun ayna ayarı 12 de şase ayarı yani yan kolların taıldığı ayar 14 lüde </p><p></p><p>bu tarlada keseğin fazla çıkmasının nedeni kışın 1. ayda sürüm ve ekim yaptık ondan </p><p></p><p>okan ben beklesem bile babam bekletmez yağmur yağmasını beklersek 11. ayı bulur ozaman da tarla yanmaz şimdi sürdükmü otları baya geriletiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ramazanpullu, post: 184701, member: 1202"] [b]Ynt: TM 120 çiftte[/b] yorumlar için teşekkürler arkadaşlar bu sene anızları tek sürdüm evet tarlada başka kimse yok pulluk ayna boyu batıyor zaten oda bu bölgede yeterli daha fazla batmasına gerek yok çünkü boz toprak altından kis beyaz verimsiz toprak çıkıyor evet bafralı kendi giderken çektim video çekmek için bıraktım pulluğun ayna ayarı 12 de şase ayarı yani yan kolların taıldığı ayar 14 lüde bu tarlada keseğin fazla çıkmasının nedeni kışın 1. ayda sürüm ve ekim yaptık ondan okan ben beklesem bile babam bekletmez yağmur yağmasını beklersek 11. ayı bulur ozaman da tarla yanmaz şimdi sürdükmü otları baya geriletiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TM 120 çiftte
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt