PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
TM 120 havuçları yüklüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ramazanpullu" data-source="post: 71528" data-attributes="member: 1202"><p><strong>Ynt: TM 120 havuçları yüklüyor</strong></p><p></p><p>insan çekse derken nasıl anlayamadım arabayamı çuvalllı yığma o zaman 4 kişi olması lazım 3 kişi tarladan yığacak römorka bir kişi paketlemede arabayı boşaltacak öyle olursa daha masraflı olur bir kişinin aylığı 1 milyar şimdi 4 5 ay sezon devam ediyor sen hesapla artık gepçenin maliyeti gecen yıl 3.5 milyara yaptırdık ayrıca işçide bulunmuyor bize göre kepçe teknoloji.</p><p>tm 120 ekonomik olur derken tarlada akşama kadar çalişiyor l 95 te çalişiyor arasinda yakıt farkı günde en fazla oynasa 2 litre fazla yakıyor tm 120 denedim depoları 1 günde l 95 16 17 litre falan yakıyor tm 120 de 18 19 litre 1 günde </p><p>yoldada far yok l 95 le 1 araba 6 ton gübre getirdik 22 litre yaktı </p><p>aynı yerden tm 120 ile 2 araba 13 ton getirdik 24 litre yaktı </p><p>20 25 km gitti geldi toplam 50 km ye yaklaşiyor </p><p>tarla sürerken l 95 ten ekonomik ama tm 120</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ramazanpullu, post: 71528, member: 1202"] [b]Ynt: TM 120 havuçları yüklüyor[/b] insan çekse derken nasıl anlayamadım arabayamı çuvalllı yığma o zaman 4 kişi olması lazım 3 kişi tarladan yığacak römorka bir kişi paketlemede arabayı boşaltacak öyle olursa daha masraflı olur bir kişinin aylığı 1 milyar şimdi 4 5 ay sezon devam ediyor sen hesapla artık gepçenin maliyeti gecen yıl 3.5 milyara yaptırdık ayrıca işçide bulunmuyor bize göre kepçe teknoloji. tm 120 ekonomik olur derken tarlada akşama kadar çalişiyor l 95 te çalişiyor arasinda yakıt farkı günde en fazla oynasa 2 litre fazla yakıyor tm 120 denedim depoları 1 günde l 95 16 17 litre falan yakıyor tm 120 de 18 19 litre 1 günde yoldada far yok l 95 le 1 araba 6 ton gübre getirdik 22 litre yaktı aynı yerden tm 120 ile 2 araba 13 ton getirdik 24 litre yaktı 20 25 km gitti geldi toplam 50 km ye yaklaşiyor tarla sürerken l 95 ten ekonomik ama tm 120 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
TM 120 havuçları yüklüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt