PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="diomedes" data-source="post: 301682" data-attributes="member: 41"><p><strong>Ynt: TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.</strong></p><p></p><p>İzmirli kardeş, çok güzel videolar. Emeğine sağlık. Haddim olmayarak acizane bir iki görüşümü belirteyim. Öncelikle lazerlerin orta göbekteki millerine bir gres yağı basın yahu mübarekler. Gacırtılar taa burdan duyuluyor. Milli servettir. 6040 tm ye göre çok daha güzel ve rahat çalışıyor. 6 mt tm ye maalesef biraz ağır gelmiş belli oluyor. Belki ince tesviye de ya da daha önceden lazerlenmiş bir arazide bu kadar zorlanmaz ama sizin yaptığınız gibi uzak mesafede külliyatlı miktar toprak taşıma işinde bu lazer bu traktöre biraz büyük. Belki 5 mt daha sağlıklı olurmuş gibi duruyor. Ayrıca tm nin satteki yakıt sarfiyatını da çok merak ettim. Yalnız çok takdir ettiğim birnokta var bayağı büyük bir tarla yapıyorsunuz. Dekar olarak bayağı büyük, anladığım kadarıyla tarlanın kodu da buna çok müsaait. Son birşey 6 mt lik lazerin Markasını bir türlü göremedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diomedes, post: 301682, member: 41"] [b]Ynt: TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.[/b] İzmirli kardeş, çok güzel videolar. Emeğine sağlık. Haddim olmayarak acizane bir iki görüşümü belirteyim. Öncelikle lazerlerin orta göbekteki millerine bir gres yağı basın yahu mübarekler. Gacırtılar taa burdan duyuluyor. Milli servettir. 6040 tm ye göre çok daha güzel ve rahat çalışıyor. 6 mt tm ye maalesef biraz ağır gelmiş belli oluyor. Belki ince tesviye de ya da daha önceden lazerlenmiş bir arazide bu kadar zorlanmaz ama sizin yaptığınız gibi uzak mesafede külliyatlı miktar toprak taşıma işinde bu lazer bu traktöre biraz büyük. Belki 5 mt daha sağlıklı olurmuş gibi duruyor. Ayrıca tm nin satteki yakıt sarfiyatını da çok merak ettim. Yalnız çok takdir ettiğim birnokta var bayağı büyük bir tarla yapıyorsunuz. Dekar olarak bayağı büyük, anladığım kadarıyla tarlanın kodu da buna çok müsaait. Son birşey 6 mt lik lazerin Markasını bir türlü göremedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt