PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samsunbafra" data-source="post: 302465" data-attributes="member: 4991"><p><strong>Ynt: TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.</strong></p><p></p><p>kullanıcı 0larak ben cevaplayayım:makinadan hariç 3 ayaklı kulesi vardır...traktörden 100-150 mt.ileriye kurulur,kulenin ucunda beyin dediğimiz pille çalışan ,30-40 cm.genişliğinde t0prağa paralel 0larak manyetik dalgalar yayar....ve makinadaki kuleninde ucunda 0kuyucu var,0 yörüngeye bisefer k0dladımı makinayı, yörüngeden çıkmaz.mkin yukarıda çıksa,bıçak 0kuyucuya bağlı 0lduğu için bıçkda t0prağı bi sviyede tutar...yani tarlanın yüksk yerine gittiğin zaman makin yüksek yere çıkar ama bıçak yükseğe çıkmaz ve t0prağa dalar.ve hemen dönersin çukur 0lan yerin üstüne gelince t0prak bıçağın önünde kendiliğinden b0şalır ve böyle devamli dik yerden alçak yere d0ğru dönersin sana sadece direksiy0nu tutması kalır...ben 3 senedir bizzat kendim kullanıy0rum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samsunbafra, post: 302465, member: 4991"] [b]Ynt: TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.[/b] kullanıcı 0larak ben cevaplayayım:makinadan hariç 3 ayaklı kulesi vardır...traktörden 100-150 mt.ileriye kurulur,kulenin ucunda beyin dediğimiz pille çalışan ,30-40 cm.genişliğinde t0prağa paralel 0larak manyetik dalgalar yayar....ve makinadaki kuleninde ucunda 0kuyucu var,0 yörüngeye bisefer k0dladımı makinayı, yörüngeden çıkmaz.mkin yukarıda çıksa,bıçak 0kuyucuya bağlı 0lduğu için bıçkda t0prağı bi sviyede tutar...yani tarlanın yüksk yerine gittiğin zaman makin yüksek yere çıkar ama bıçak yükseğe çıkmaz ve t0prağa dalar.ve hemen dönersin çukur 0lan yerin üstüne gelince t0prak bıçağın önünde kendiliğinden b0şalır ve böyle devamli dik yerden alçak yere d0ğru dönersin sana sadece direksiy0nu tutması kalır...ben 3 senedir bizzat kendim kullanıy0rum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TM 190 VE T6040 ELİTE LASERLİ TESVİYEDE.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt