PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TMO: "2022 alım döneminde üreticimizi memnun edeceğiz"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1425629" data-attributes="member: 59451"><p>Geçen yıl açıklanan tüm fiyatlara çok iyi fiyat açıkladılar diye yaygara yapanlar vardı.</p><p></p><p>Sonuç bu yıl gübresiz ekim yapanlar, farklı ürün ekme arayışında olan çiftçiler, ne yapacağını kara kara düşünenlerden geçilmiyor</p><p></p><p>Bu yılda açıklanan tüm fiyatlara çok iyi yaygarası olacaktır, fakat çiftçi ne gübreye ne mazota nede diğer girdilere ulaşamayacak, kara kara düşünenler iki lafa yine umutlanacaktır.</p><p></p><p> Tersi olursa milyonlar geçinemez kara kara düşünen milyonlar mevki makam sahipleri ve yönetimler olur.</p><p></p><p> Hangisinin olması yüksek ihtimal sizce? işte size 10 numara uzmanlık sorusu,</p><p></p><p> ben cevabımı net veriyorum anlatmayada çalıştım zaten, umutlu olan arkadaşlar anlatmaya çalışsın sorunun cevabını alalım, sırf umutmu var ellerinde, seçim deseniz sizden kat kat büyük milyonlarca büyüklükte kesimler var oy toplayacakları, hem onlara yüzmilyarlarca lirayı vermek durumundalar, bu yüzden dışarıdan alır gelir değil yarısı 3 te bir 5 te biri fiyata içeri satarlar yinede onlardan oy alırlar hem daha çok oy, hemde zarar ceplerine değil hazineye, senin ise zarar etmemen önemli yeterki umutlu ol ek bişeyler üret, nasılsa dünya piyasalarının çok altında iç piyasadan başka yere vermezsin ürettiğini, ama gübreyi mazotu vs günlük dünya piyasa fiyatından avrupadaki fiyattan örnekle alacaksın paşa paşa, girdileri dünya fiyatlarının altında alma şansın hiç yok zaten, yada alamayacaksın kara kara düşüneceksin, alsan cebine bişey kalmayacak yine kös kös bakacaksın ne eksem diye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1425629, member: 59451"] Geçen yıl açıklanan tüm fiyatlara çok iyi fiyat açıkladılar diye yaygara yapanlar vardı. Sonuç bu yıl gübresiz ekim yapanlar, farklı ürün ekme arayışında olan çiftçiler, ne yapacağını kara kara düşünenlerden geçilmiyor Bu yılda açıklanan tüm fiyatlara çok iyi yaygarası olacaktır, fakat çiftçi ne gübreye ne mazota nede diğer girdilere ulaşamayacak, kara kara düşünenler iki lafa yine umutlanacaktır. Tersi olursa milyonlar geçinemez kara kara düşünen milyonlar mevki makam sahipleri ve yönetimler olur. Hangisinin olması yüksek ihtimal sizce? işte size 10 numara uzmanlık sorusu, ben cevabımı net veriyorum anlatmayada çalıştım zaten, umutlu olan arkadaşlar anlatmaya çalışsın sorunun cevabını alalım, sırf umutmu var ellerinde, seçim deseniz sizden kat kat büyük milyonlarca büyüklükte kesimler var oy toplayacakları, hem onlara yüzmilyarlarca lirayı vermek durumundalar, bu yüzden dışarıdan alır gelir değil yarısı 3 te bir 5 te biri fiyata içeri satarlar yinede onlardan oy alırlar hem daha çok oy, hemde zarar ceplerine değil hazineye, senin ise zarar etmemen önemli yeterki umutlu ol ek bişeyler üret, nasılsa dünya piyasalarının çok altında iç piyasadan başka yere vermezsin ürettiğini, ama gübreyi mazotu vs günlük dünya piyasa fiyatından avrupadaki fiyattan örnekle alacaksın paşa paşa, girdileri dünya fiyatlarının altında alma şansın hiç yok zaten, yada alamayacaksın kara kara düşüneceksin, alsan cebine bişey kalmayacak yine kös kös bakacaksın ne eksem diye. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TMO: "2022 alım döneminde üreticimizi memnun edeceğiz"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt