PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TMO ARPA PİYASALARININ İSTİKRARI İÇİN İÇ PİYASAYA ÜRÜN ARZ EDECEK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 581903" data-attributes="member: 6672"><p>Bilindiği üzere Toprak Mahsulleri Ofisi, faaliyet alanındaki ürünlerle ilgili olarak aldığı önlemlerle hem üretici hem de tüketici ve ilgili sektörler lehine piyasa düzenleme görevini yerine getirmektedir.</p><p></p><p>Bu yıl, bir miktar azalış beklentisine rağmen ülkemizin arpa üretimi, piyasa devir stokları ve Kuruluşumuz depolarında bulunan arpa stoklarının yurt içi ihtiyacımızı karşılayacak düzeyde olduğu değerlendirilmektedir.</p><p></p><p>Dış piyasalara bakıldığında ise üretim, tüketim ve devir stokları yönünden önemli bir olumsuzluk olmamasına rağmen son haftalarda bir miktar fiyat artışı gözlenmektedir.</p><p></p><p>Dış piyasalardaki fiyat hareketlerinin, ülkemiz arpa piyasaları üzerinde olumsuz etki yaratmasını engellemek ve piyasa istikrarını korumak amacıyla, Kuruluşumuz arpa stoklarının 100 bin tonu, 15 Ağustos 2012 tarihinden itibaren 589 TL/Ton fiyatla satışa açılacaktır.</p><p></p><p>İç ve dış piyasalar yakından izlenmekte olup, gerektiğinde yapılacak ilave uygulamalar halkımızla paylaşılacaktır..</p><p></p><p>Ekleme Tarihi</p><p>31.07.2012</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 581903, member: 6672"] Bilindiği üzere Toprak Mahsulleri Ofisi, faaliyet alanındaki ürünlerle ilgili olarak aldığı önlemlerle hem üretici hem de tüketici ve ilgili sektörler lehine piyasa düzenleme görevini yerine getirmektedir. Bu yıl, bir miktar azalış beklentisine rağmen ülkemizin arpa üretimi, piyasa devir stokları ve Kuruluşumuz depolarında bulunan arpa stoklarının yurt içi ihtiyacımızı karşılayacak düzeyde olduğu değerlendirilmektedir. Dış piyasalara bakıldığında ise üretim, tüketim ve devir stokları yönünden önemli bir olumsuzluk olmamasına rağmen son haftalarda bir miktar fiyat artışı gözlenmektedir. Dış piyasalardaki fiyat hareketlerinin, ülkemiz arpa piyasaları üzerinde olumsuz etki yaratmasını engellemek ve piyasa istikrarını korumak amacıyla, Kuruluşumuz arpa stoklarının 100 bin tonu, 15 Ağustos 2012 tarihinden itibaren 589 TL/Ton fiyatla satışa açılacaktır. İç ve dış piyasalar yakından izlenmekte olup, gerektiğinde yapılacak ilave uygulamalar halkımızla paylaşılacaktır.. Ekleme Tarihi 31.07.2012 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TMO ARPA PİYASALARININ İSTİKRARI İÇİN İÇ PİYASAYA ÜRÜN ARZ EDECEK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt