PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Fasulye
TMO Ödeme Sorgulama Sayfası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1476800" data-attributes="member: 59451"><p>TMO 16-22 Temmuz ödemeleri banka hesaplarına aktarılmış.</p><p></p><p> Ürün kantarda tartıldığı gün TMO ya satışı yapıldığı halde neden silo için ton başına ücret kesiliyor anlamış değilim, konu hakkında bilgisi olan varmı?</p><p></p><p> Yarın TMO ya gideceğim, bu iş neyin nesi? Sorma ver parasımı nedir? Siloya benmi koyuyorum, kantarda tartıyorsun fiyat belirleniyor, tamam satıyorum o fiyattan diyorum, anlaşıyoruz alan razı satan razı, alıyorsunuz ve siloya koyan TMO, ben siloya koyacak olsam neden satayım?</p><p></p><p></p><p> Sattığım halde siloda ton başına depolama ücretini neden veriyoruz? Satın aldığın ürünü ister depola ister depolama mal artık senin değilmi? Yanlışmıyım?</p><p></p><p></p><p>Lisanslı depo kira ücreti diye para kesmişler, ben depoya koymadımki kira ücreti vereyim, ürünümü sattım, kira ücretimi olur satılan ürüne?</p><p></p><p> Eğer diyim misal TMO bu şekil üreticiden diyelim 15 milyon ton ürün alım yapsa, aldığından lisanslı depo kira ücreti kesilse, ton başına benden kesilen kira ücreti miktarına bakarak benim hesabıma göre 15 milyon tondan 2 milyar ₺ den fazla bir ücret kesilmiş olurki bu parayı kim alıyor niye üreticiden kesiliyor? Üretici depoya kirayamı koydu yoksa TMO ya sattımı? Hayret edilecek bir durum. 15 milyon tonda afaki rakamlara ulaşan bir kesinti meblağı olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1476800, member: 59451"] TMO 16-22 Temmuz ödemeleri banka hesaplarına aktarılmış. Ürün kantarda tartıldığı gün TMO ya satışı yapıldığı halde neden silo için ton başına ücret kesiliyor anlamış değilim, konu hakkında bilgisi olan varmı? Yarın TMO ya gideceğim, bu iş neyin nesi? Sorma ver parasımı nedir? Siloya benmi koyuyorum, kantarda tartıyorsun fiyat belirleniyor, tamam satıyorum o fiyattan diyorum, anlaşıyoruz alan razı satan razı, alıyorsunuz ve siloya koyan TMO, ben siloya koyacak olsam neden satayım? Sattığım halde siloda ton başına depolama ücretini neden veriyoruz? Satın aldığın ürünü ister depola ister depolama mal artık senin değilmi? Yanlışmıyım? Lisanslı depo kira ücreti diye para kesmişler, ben depoya koymadımki kira ücreti vereyim, ürünümü sattım, kira ücretimi olur satılan ürüne? Eğer diyim misal TMO bu şekil üreticiden diyelim 15 milyon ton ürün alım yapsa, aldığından lisanslı depo kira ücreti kesilse, ton başına benden kesilen kira ücreti miktarına bakarak benim hesabıma göre 15 milyon tondan 2 milyar ₺ den fazla bir ücret kesilmiş olurki bu parayı kim alıyor niye üreticiden kesiliyor? Üretici depoya kirayamı koydu yoksa TMO ya sattımı? Hayret edilecek bir durum. 15 milyon tonda afaki rakamlara ulaşan bir kesinti meblağı olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Fasulye
TMO Ödeme Sorgulama Sayfası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt