PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
tohum kaplama ilacı hakkında bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraaydin" data-source="post: 424459" data-attributes="member: 35855"><p><strong>Ynt: tohum kaplama ilacı hakkında bilgi</strong></p><p></p><p>bilgiler için teşekkür ederim abi. commandere baktım. Belki olabilir ama suda iyi çözündüğü söylenmiş. Commander suyla karışınca soğuyomu. eğer soğuyosa belki odur. </p><p>Ot ilaçlarıyla birlikte holderle attırıyomuş. Onun dışında bildiklerimi zaten anlattım. Suyla karışınca buz gibi olması zor erimesi gibi... Bu ilacı kullanırlarken çok iyi verim alıyolarmış. Ama dediğim gibi adam en sonunda isyan etmiş bu ilacı ben yapmam diye o kadar soğuyomuş. babaannem tam hatırlayamadığı için yazmamıştım ama ilaç ingilizmiş. çok ta pahalı olduğundan yarım doz atıyolarmış.</p><p>bişey daha sorucam bu sene bizim herk çok geç kaldı hala yapılmayan yerler bile var. Tohum ilacını alırken adama bundan bahsettim ne yapabilirim dedim. bana çinko kullan toprağı kabartır nemli tutar dedi. Siz hiç kullandınız mı veya duydunuzmu. tohumla karıştırıp atılıyomuş. </p><p> kusura bakmayın insan acemi olunca sorunu da çok oluyo sorusu da çok oluyo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraaydin, post: 424459, member: 35855"] [b]Ynt: tohum kaplama ilacı hakkında bilgi[/b] [list][/list] bilgiler için teşekkür ederim abi. commandere baktım. Belki olabilir ama suda iyi çözündüğü söylenmiş. Commander suyla karışınca soğuyomu. eğer soğuyosa belki odur. Ot ilaçlarıyla birlikte holderle attırıyomuş. Onun dışında bildiklerimi zaten anlattım. Suyla karışınca buz gibi olması zor erimesi gibi... Bu ilacı kullanırlarken çok iyi verim alıyolarmış. Ama dediğim gibi adam en sonunda isyan etmiş bu ilacı ben yapmam diye o kadar soğuyomuş. babaannem tam hatırlayamadığı için yazmamıştım ama ilaç ingilizmiş. çok ta pahalı olduğundan yarım doz atıyolarmış. bişey daha sorucam bu sene bizim herk çok geç kaldı hala yapılmayan yerler bile var. Tohum ilacını alırken adama bundan bahsettim ne yapabilirim dedim. bana çinko kullan toprağı kabartır nemli tutar dedi. Siz hiç kullandınız mı veya duydunuzmu. tohumla karıştırıp atılıyomuş. kusura bakmayın insan acemi olunca sorunu da çok oluyo sorusu da çok oluyo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
tohum kaplama ilacı hakkında bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt