PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Tohum tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hurlema" data-source="post: 1348445" data-attributes="member: 86881"><p>Yozgat gibi bı yerde bu verimi zor alırız alırsın o 700-800 biçen arkadaşlar gübreyi basiyo ilacı atıyo bakım iyi ve yağış bol bizim burda o yağışın yarısı düşmez baharın Nisan 10 Mayıs 10 arası 3-5 yıldır yağmur doğru düzgün yağmıyor bende Çorum Sungurludanım </p><p>Bizim buralarda o verimler zor ancak su olacak oda bizde yok </p><p>Bizim bu tarafında rakım 700 den sonra ben Kızıltan 91 öneriyorum sert makarnalik buğday iyi yil olursa bakım da iyi olursa 400-450 daha iyi olursa bakım 500 görürsün oda tek tük parça yerler de normal bakımda 300-350 arasında alınır diğer buğdaylar dan farkı kuraklıkga dayanıklı diğer ekmeklik buğday dan her zaman fazla eder kiloda 30 kr ile 60 kr arası fazla eder satarken ordan kârın olur bi bide sap iyi düşer</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hurlema, post: 1348445, member: 86881"] Yozgat gibi bı yerde bu verimi zor alırız alırsın o 700-800 biçen arkadaşlar gübreyi basiyo ilacı atıyo bakım iyi ve yağış bol bizim burda o yağışın yarısı düşmez baharın Nisan 10 Mayıs 10 arası 3-5 yıldır yağmur doğru düzgün yağmıyor bende Çorum Sungurludanım Bizim buralarda o verimler zor ancak su olacak oda bizde yok Bizim bu tarafında rakım 700 den sonra ben Kızıltan 91 öneriyorum sert makarnalik buğday iyi yil olursa bakım da iyi olursa 400-450 daha iyi olursa bakım 500 görürsün oda tek tük parça yerler de normal bakımda 300-350 arasında alınır diğer buğdaylar dan farkı kuraklıkga dayanıklı diğer ekmeklik buğday dan her zaman fazla eder kiloda 30 kr ile 60 kr arası fazla eder satarken ordan kârın olur bi bide sap iyi düşer [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Tohum tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt