PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
» TOPRAĞIMIZ İSRAİLE EMANET!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 154185" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: » TOPRAĞIMIZ İSRAİLE EMANET!!!</strong></p><p></p><p>tohum gübre ileç herşey dışardan geliyor.</p><p>dediğin gibi bu kadar üniversite bu kadar ziraat fakültesi boşuna çalışıyor galiba</p><p></p><p>askerde bir ziraat müh arkadaş vardı bitirme ödevi ayçiçeğine kuşların verdiği zararları anlatmak </p><p>arkadaş araştırmış sadece yıllar önce bunu yabancı ülkede yazılmış yazısına ulaşmış bizim ülkemizde bunca senedir tarımı yapılıyor bunun! kimse bununla ilgili araştırma yapmıyor yazı yazmıyor.</p><p>demem şuki ülkemizde eğitim sisteminde mi bir hata var yada bu eğitim sistemini her 2 yılda bir değiştirendemi.</p><p></p><p>yıl 2009 86 yıllık milletiz hala eğitim sistemini oturtamamışız ilk öğretim sekiz yıla çıkalı çok olmadı müfredat her yıl değişiyor. üniversite sınav sistemi gene değişiyormuş diye duydum. üniversiteyi kazan bitir. başka dert her yıl memur alma sistemi değişiyor. daha bizim ülkemizdeki düzenin oturması herhalde bi 86 yıl daha alacak. </p><p></p><p>kısacası bizim kendi domatesimizi üretmemiz 50 yıl sonra çünkü kaç üniversitede gen mühendisliği diye bölüm var. hadi var dedik okudun bitirdin hanki kurum bunları işe alıp sadece dometes yada sebze geliştirsin diye ödenek ayıracak? dometase bizim devlet büyüklerimiz pazarda kilosu 1 lira ne gerek var buna yılda 1 milyon lira ödenek diye [bgcolor=#00d7ff]( yada israilli kardeşlerimiz araştırıyor )[/bgcolor] düşündükleri için daha çooooook zaman var tekrar kendi hormonsuz %100 yerli domates yememize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 154185, member: 3089"] [b]Ynt: » TOPRAĞIMIZ İSRAİLE EMANET!!![/b] tohum gübre ileç herşey dışardan geliyor. dediğin gibi bu kadar üniversite bu kadar ziraat fakültesi boşuna çalışıyor galiba askerde bir ziraat müh arkadaş vardı bitirme ödevi ayçiçeğine kuşların verdiği zararları anlatmak arkadaş araştırmış sadece yıllar önce bunu yabancı ülkede yazılmış yazısına ulaşmış bizim ülkemizde bunca senedir tarımı yapılıyor bunun! kimse bununla ilgili araştırma yapmıyor yazı yazmıyor. demem şuki ülkemizde eğitim sisteminde mi bir hata var yada bu eğitim sistemini her 2 yılda bir değiştirendemi. yıl 2009 86 yıllık milletiz hala eğitim sistemini oturtamamışız ilk öğretim sekiz yıla çıkalı çok olmadı müfredat her yıl değişiyor. üniversite sınav sistemi gene değişiyormuş diye duydum. üniversiteyi kazan bitir. başka dert her yıl memur alma sistemi değişiyor. daha bizim ülkemizdeki düzenin oturması herhalde bi 86 yıl daha alacak. kısacası bizim kendi domatesimizi üretmemiz 50 yıl sonra çünkü kaç üniversitede gen mühendisliği diye bölüm var. hadi var dedik okudun bitirdin hanki kurum bunları işe alıp sadece dometes yada sebze geliştirsin diye ödenek ayıracak? dometase bizim devlet büyüklerimiz pazarda kilosu 1 lira ne gerek var buna yılda 1 milyon lira ödenek diye [bgcolor=#00d7ff]( yada israilli kardeşlerimiz araştırıyor )[/bgcolor] düşündükleri için daha çooooook zaman var tekrar kendi hormonsuz %100 yerli domates yememize. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
» TOPRAĞIMIZ İSRAİLE EMANET!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt