PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
Toprak Bayramı ve Dünya Erozyonla Mücadele Günü'nüz Kutlu Olsun.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 1043906" data-attributes="member: 21067"><p>Abi,</p><p></p><p>Peki verim kaybına neden olmadan, hatta verimi artırarak erozyonla mücadale etsek nasıl olur?</p><p></p><p>Her çiftçinin kullanabileceği, anıza ekim mibzerinden ucuz ve hepsinden önemlisi ülkemiz gerçekleri ile uyumlu..</p><p></p><p>Benim amacım bu. </p><p></p><p>İrtem, Türkiye'de ilk anıza ekim makinasını yapan (pnömatik) firma. Üstüne, Avustralya, şu an yapılan çekili hububat mibzerlerini "doğrudan anıza ekimde" kullanıyor. </p><p></p><p>Ama bir ürünü, sırf çalıştığım firma üretiyor diye övemem. Hak neyse, doğru olan neyse o. </p><p></p><p>Hatırlarsan bir kaç gün önce Konya Tarım İl Müdürlüğünün yaptığı demonstrosyon çalışmasını paylaştım. Etkinliğe katılanlar, makinayı "çok başarılı" buldular. Buna rağmen paylaşım içerisinde "en ufak bir şahsi görüş" bildirmedim. </p><p></p><p>Anıza ekim konusunda ilk gün söylediklerim neyse, şu anki düşüncelerim de hala o. Hiç bir şey değişmedi. </p><p></p><p>Doğayı korumalıyız. Ama bunu, çiftçiyi fakirleştirerek yapamayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 1043906, member: 21067"] Abi, Peki verim kaybına neden olmadan, hatta verimi artırarak erozyonla mücadale etsek nasıl olur? Her çiftçinin kullanabileceği, anıza ekim mibzerinden ucuz ve hepsinden önemlisi ülkemiz gerçekleri ile uyumlu.. Benim amacım bu. İrtem, Türkiye'de ilk anıza ekim makinasını yapan (pnömatik) firma. Üstüne, Avustralya, şu an yapılan çekili hububat mibzerlerini "doğrudan anıza ekimde" kullanıyor. Ama bir ürünü, sırf çalıştığım firma üretiyor diye övemem. Hak neyse, doğru olan neyse o. Hatırlarsan bir kaç gün önce Konya Tarım İl Müdürlüğünün yaptığı demonstrosyon çalışmasını paylaştım. Etkinliğe katılanlar, makinayı "çok başarılı" buldular. Buna rağmen paylaşım içerisinde "en ufak bir şahsi görüş" bildirmedim. Anıza ekim konusunda ilk gün söylediklerim neyse, şu anki düşüncelerim de hala o. Hiç bir şey değişmedi. Doğayı korumalıyız. Ama bunu, çiftçiyi fakirleştirerek yapamayız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
Toprak Bayramı ve Dünya Erozyonla Mücadele Günü'nüz Kutlu Olsun.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt