PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atom karınca" data-source="post: 293882" data-attributes="member: 26896"><p><strong>Ynt: Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...</strong></p><p></p><p>kardeşim aynı sendeki dert bizdede vardı çok kolay gerçekten o kadar basitki yani sana nasıl anltayım. herginin kazayanı normal bi şekilde hazırla ama şunu unutmaki tarlada otu büyütme taralandaki azotu kaybeder.zaten tarladan azot oranı çok azdır organik madee yoktur ph yüksektir tarladan bunlara dikkat etmek lazım zaten bunlar olsa 300-500 kg arası buğday alırsın. sertifikalı sıfır tohum kullan yanlız tohumda alırken dikkat et bilinmiş kaliteli tohum al beyaz buğdayı boşver kırmızı yarı sert ekmeklik buğdayı ek. taban gübreleri olarak 12kg dap,6kg 20+20 çinko çinko mutlaka olması lazım bak dikkat vede 4kg amonyum sülfat kullan tabana. tohumu ekmeden önce besinle kapla candemin tohum ilaçları var DEMNEM bunu kullan. bitkideki farkı göreceksin çıkış itibariyle ot ilaçı atacan döneme kadar otur ekinini izle kardeşim. gelelim sıra üst gübresine üst gübresini atmak için mutlaka ama mutlaka yaprak analizii şart yaprak toprak analizinden daha önemli olan budur çünkü bitki ne istiyor neyi istemiyor onu bilerek atacaksın.analizide kaliteli biryerde yaptır.ona göre uygulama yap ve sana bir önerecem şey daha var. sizin oraların topraklarında organik maddeden noksandır kesin, organik madde olarak PRODEM SÜPER 5Lİyi kullan ve kesiin buğdaydaki farkı göreceksin ben 300 kilo alırken dönüme şu anda 400*600 kilo arası buğday alıyorum bu uygulamalarla. BUĞDAYIN EN CAN ALICI NOKTASI TEMELİNİ İYİ HAZILIYACAKSINKİ EKİNDEN ZARAR ETMİYECEKSİN.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atom karınca, post: 293882, member: 26896"] [b]Ynt: Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...[/b] kardeşim aynı sendeki dert bizdede vardı çok kolay gerçekten o kadar basitki yani sana nasıl anltayım. herginin kazayanı normal bi şekilde hazırla ama şunu unutmaki tarlada otu büyütme taralandaki azotu kaybeder.zaten tarladan azot oranı çok azdır organik madee yoktur ph yüksektir tarladan bunlara dikkat etmek lazım zaten bunlar olsa 300-500 kg arası buğday alırsın. sertifikalı sıfır tohum kullan yanlız tohumda alırken dikkat et bilinmiş kaliteli tohum al beyaz buğdayı boşver kırmızı yarı sert ekmeklik buğdayı ek. taban gübreleri olarak 12kg dap,6kg 20+20 çinko çinko mutlaka olması lazım bak dikkat vede 4kg amonyum sülfat kullan tabana. tohumu ekmeden önce besinle kapla candemin tohum ilaçları var DEMNEM bunu kullan. bitkideki farkı göreceksin çıkış itibariyle ot ilaçı atacan döneme kadar otur ekinini izle kardeşim. gelelim sıra üst gübresine üst gübresini atmak için mutlaka ama mutlaka yaprak analizii şart yaprak toprak analizinden daha önemli olan budur çünkü bitki ne istiyor neyi istemiyor onu bilerek atacaksın.analizide kaliteli biryerde yaptır.ona göre uygulama yap ve sana bir önerecem şey daha var. sizin oraların topraklarında organik maddeden noksandır kesin, organik madde olarak PRODEM SÜPER 5Lİyi kullan ve kesiin buğdaydaki farkı göreceksin ben 300 kilo alırken dönüme şu anda 400*600 kilo arası buğday alıyorum bu uygulamalarla. BUĞDAYIN EN CAN ALICI NOKTASI TEMELİNİ İYİ HAZILIYACAKSINKİ EKİNDEN ZARAR ETMİYECEKSİN. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt