PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 293894" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...</strong></p><p></p><p>Tecrübelerinizi paylastiginiz icin cok cok sagulun arkadaslar. Aslinda ben kendi kafamda bir isleme plani kurdum gelecek sene icin. Mayisda herg, Haziran sonu kazu ayagi, yine agustos sonu harmandan sonra kaz ayagi. Birde ekimden 2 hafta önce tirmik. EKimden 1 hafta sonra merdane ile havalanmis ve gevsemis topragi tekrar sikistirarak su tutma kapasitesini arttirmak. Nemdemi hep merak ettim. Ama alalim dedigimde ekini ekmisti babam. Yaprak gübresi sanirim atiyor. Taban gübresi dap ve 2020 karisik attik, birde yine yazlik gübreyi cinkolu atmak istiyorum. Fare icin sizin tecrübelerinizi uyguluycam. Eminimki toprak yüzümüze gülecektir. </p><p></p><p>Bu arada ben Almanya Frankfurtta yasiyorum ve seneye köyüme kesin dönüs yapacagim. 30 tane yerli üretim temiz hayvan ve 500 dönüm tarla sanirim bizim oranin tabiriyle benim cimdirir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 293894, member: 22267"] [b]Ynt: Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...[/b] Tecrübelerinizi paylastiginiz icin cok cok sagulun arkadaslar. Aslinda ben kendi kafamda bir isleme plani kurdum gelecek sene icin. Mayisda herg, Haziran sonu kazu ayagi, yine agustos sonu harmandan sonra kaz ayagi. Birde ekimden 2 hafta önce tirmik. EKimden 1 hafta sonra merdane ile havalanmis ve gevsemis topragi tekrar sikistirarak su tutma kapasitesini arttirmak. Nemdemi hep merak ettim. Ama alalim dedigimde ekini ekmisti babam. Yaprak gübresi sanirim atiyor. Taban gübresi dap ve 2020 karisik attik, birde yine yazlik gübreyi cinkolu atmak istiyorum. Fare icin sizin tecrübelerinizi uyguluycam. Eminimki toprak yüzümüze gülecektir. Bu arada ben Almanya Frankfurtta yasiyorum ve seneye köyüme kesin dönüs yapacagim. 30 tane yerli üretim temiz hayvan ve 500 dönüm tarla sanirim bizim oranin tabiriyle benim cimdirir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt