PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 294079" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...</strong></p><p></p><p>arkadaş yaşını bilmiyorum fakat yazdıkların yanlızca dilde önemli olan tarlayı birkaç defa sürmek kaz ayağı çekmek deil </p><p> 1_toprak tahlili</p><p> 2_bahar sürümünü zamanında yapmak</p><p> 3_tarla otlandında kaz ayağı çekmek</p><p> 4_ekime bir hafta kala tarla otluysa kaz yağı çekmek otlu deilse dırmık çekmek</p><p> 5_tarlaya nekadar buda atacanı bilmek 20 22kg dekara</p><p> 6_sivasta oldunu yazmışın bu yöreye uygun souk iklime uygun buda çeşidini raştırıp ekmelisin</p><p> 7_herzaman sıfır yada 1 ci ekim buda bulmalısın</p><p> 8_aynı tarlaya herzaman buda deil arpada ekerek tarlayı yormamalısın</p><p> 9_baharın zamanında ilacı isdenilen şekilde yapmalısın</p><p> 10_zamanı geldinde bekletmeden biçtirmelisin yoksa fazla beklersen başaktan buda dökmeler olur</p><p> 11_taban da biçtirmeli tarlayı yakmamalısın.....</p><p> bol kazançlar</p><p> not: mercimek nohut fasülye gibi bakla gil ürünleri ekebilirsen tarlaya azot verdi için besledi için verim artışına sebep olur.</p><p> uzaktan davulun sesi güzel gelir sen almanyayı bırakıpta buraya gelme beni dinlersen aileyin ve kendi huzurun bozulur</p><p> hayvan alacanı yazmışın unutmaki şuan üzerindeparfüm vardır evine girerken yada topluma giderken bunda ise hayvan kokusu olacak bilgilerine...</p><p> bu yıl hayvanlar başını aldı gitdi fiyatlar fazla arazin yoksa bu işten anlamıyorsan veternerle iş olmaz, bilmen ve sevmen azim etmen gerek.</p><p> bu yazıyı bizle paylaşmadan önce ailenle konuşmanı ve onların rızasını alarak gelmeni tavsiye ederim </p><p> bilgilerine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 294079, member: 14208"] [b]Ynt: Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...[/b] arkadaş yaşını bilmiyorum fakat yazdıkların yanlızca dilde önemli olan tarlayı birkaç defa sürmek kaz ayağı çekmek deil 1_toprak tahlili 2_bahar sürümünü zamanında yapmak 3_tarla otlandında kaz ayağı çekmek 4_ekime bir hafta kala tarla otluysa kaz yağı çekmek otlu deilse dırmık çekmek 5_tarlaya nekadar buda atacanı bilmek 20 22kg dekara 6_sivasta oldunu yazmışın bu yöreye uygun souk iklime uygun buda çeşidini raştırıp ekmelisin 7_herzaman sıfır yada 1 ci ekim buda bulmalısın 8_aynı tarlaya herzaman buda deil arpada ekerek tarlayı yormamalısın 9_baharın zamanında ilacı isdenilen şekilde yapmalısın 10_zamanı geldinde bekletmeden biçtirmelisin yoksa fazla beklersen başaktan buda dökmeler olur 11_taban da biçtirmeli tarlayı yakmamalısın..... bol kazançlar not: mercimek nohut fasülye gibi bakla gil ürünleri ekebilirsen tarlaya azot verdi için besledi için verim artışına sebep olur. uzaktan davulun sesi güzel gelir sen almanyayı bırakıpta buraya gelme beni dinlersen aileyin ve kendi huzurun bozulur hayvan alacanı yazmışın unutmaki şuan üzerindeparfüm vardır evine girerken yada topluma giderken bunda ise hayvan kokusu olacak bilgilerine... bu yıl hayvanlar başını aldı gitdi fiyatlar fazla arazin yoksa bu işten anlamıyorsan veternerle iş olmaz, bilmen ve sevmen azim etmen gerek. bu yazıyı bizle paylaşmadan önce ailenle konuşmanı ve onların rızasını alarak gelmeni tavsiye ederim bilgilerine [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Toprak isleme ve Süne Ile mücadelede yardim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt