PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Toprak Işlemesiz tarım gerekliliği;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1374280" data-attributes="member: 86165"><p>Yukarıda paylaştığım bir video var, sessiz bile izleseniz yeterli olacaktır. Şuanki toprak yapımızla kıyaslayıp düşünüyoruz imkansız geliyor işlemeden nasıl olacağı. İlk 1-2 yıl verim kaybı da olacaktır. 50 yıldır pullukla çevirerek sürekli azot verip diğer tüm elementleri tüketerek, çeşit çeşit ilaçlarla mahvettiğimiz toprakların bırakın da 1-2 yıl toparlanma süresi olsun. </p><p></p><p>Uygulanıp sonuç alınan yöntemleri paylaşıyoruz, konuşuyoruz, yani ''TECRÜBE HERŞEYİN ÜSTÜDÜR'' adamlar tecrübe etmiş işte. Bence de hocam kendimizi kandırmayalım. Bir yerde deneyin başlayın pulluğu bırakın. Ben 10 yıldır kullanmıyorum. Elimden geldiğince de az ve dikey işleyerek ekim yapıyorum. Farkını da TECRÜBE ediyorum. İmkanlar ve şartlar yeterli olsa tamamen işlemesiz yaparım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1374280, member: 86165"] Yukarıda paylaştığım bir video var, sessiz bile izleseniz yeterli olacaktır. Şuanki toprak yapımızla kıyaslayıp düşünüyoruz imkansız geliyor işlemeden nasıl olacağı. İlk 1-2 yıl verim kaybı da olacaktır. 50 yıldır pullukla çevirerek sürekli azot verip diğer tüm elementleri tüketerek, çeşit çeşit ilaçlarla mahvettiğimiz toprakların bırakın da 1-2 yıl toparlanma süresi olsun. Uygulanıp sonuç alınan yöntemleri paylaşıyoruz, konuşuyoruz, yani ''TECRÜBE HERŞEYİN ÜSTÜDÜR'' adamlar tecrübe etmiş işte. Bence de hocam kendimizi kandırmayalım. Bir yerde deneyin başlayın pulluğu bırakın. Ben 10 yıldır kullanmıyorum. Elimden geldiğince de az ve dikey işleyerek ekim yapıyorum. Farkını da TECRÜBE ediyorum. İmkanlar ve şartlar yeterli olsa tamamen işlemesiz yaparım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Toprak Işlemesiz tarım gerekliliği;
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt