PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Toprak reformundan toprak gaspına!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çemişgezekli" data-source="post: 967079" data-attributes="member: 569"><p><strong>Ynt: Toprak reformundan toprak gaspına!</strong></p><p></p><p>sayın Vatansever87,siz benim dediklerimi tam okumadınız herhalde .Ben ne söyledim tekrardan yazayım .Bakın önce koçdan başlıyalım.</p><p>bu aralar klişe bi söz var hani dünya gerçekleri diye bizim memlekettede Türkiye gerçekleri diye bi gerçek var bu güzel ülkemizin Koç diye acı bir gerçeği var.Niye acı gerçek dedim çünkü bu ülkeye fason kelimesini öğrettiği için.Bu koç varya bu koç Türkiyenin en büyük FASON şirketi o konuda hem fikiriz öyle değil mi...bu en büyük fason şirket olan koç grubu kimlerin fasonluğunu yapıyor.Mesela italyan orataklığıyla fiatın,amerikan ortaklığıyla fordun,yine italyan ortaklığıyla new hollandın fasonluğunu yapıyor.Şimdi çok güzel bi noktaya geliyorum dikkat buyrunuz bu FASONCU holdingin 2014 yılı cirosu 80 milyar tl yani eski parayla 80 katrilyon bu kadar büyük bi şirketin sizce neden dünya çapında bilinen bir tane bile markası yok?cevap basit ve çok net ağababalarından izinsiz bir çöp bile üretemezlerde ondan dönemin başbakanı şimdi cumhurbaşkanı zamamnında koç grubuna dediki yerli arabayı sen yap ?dedi FASONCU şirketin cevabı şu oldu ortaklarımızı bırakıp böyle bir iş yapamayız dedi.Adam haklı yapamaz ki ağababaları hemen ipini çeker.Anlıyacağınız tTürkiyenin en büyük şirketi sıfır risk sahibi .Fasonculuk yaparak işi götürüyo.risksiz sanayi olmaz.Bizim ülkedeki büyük şirketler riski sevmediği için ne yapıyo şu an inşaata emlaka yöneliyo...</p><p> yani size söyleyeceğim şudur ki bizim ülkede hiçkimse istisnalar hariç kendi işini yapmıyo...gelelin nevzat demir fıratpen olayına dediniz ya yukarıda çiftçilikte bu kadar para varsa diye bahsettiniz ya ha işte tamda ben onu söyledim diğer yazılarımı okursanız amaç herşey olabilir ama benim tahminim gün gelir o araziiere imar açılacak ve vole vurulacak yani bunun arkasında İsrail filan aramaya gerek yok...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çemişgezekli, post: 967079, member: 569"] [b]Ynt: Toprak reformundan toprak gaspına![/b] sayın Vatansever87,siz benim dediklerimi tam okumadınız herhalde .Ben ne söyledim tekrardan yazayım .Bakın önce koçdan başlıyalım. bu aralar klişe bi söz var hani dünya gerçekleri diye bizim memlekettede Türkiye gerçekleri diye bi gerçek var bu güzel ülkemizin Koç diye acı bir gerçeği var.Niye acı gerçek dedim çünkü bu ülkeye fason kelimesini öğrettiği için.Bu koç varya bu koç Türkiyenin en büyük FASON şirketi o konuda hem fikiriz öyle değil mi...bu en büyük fason şirket olan koç grubu kimlerin fasonluğunu yapıyor.Mesela italyan orataklığıyla fiatın,amerikan ortaklığıyla fordun,yine italyan ortaklığıyla new hollandın fasonluğunu yapıyor.Şimdi çok güzel bi noktaya geliyorum dikkat buyrunuz bu FASONCU holdingin 2014 yılı cirosu 80 milyar tl yani eski parayla 80 katrilyon bu kadar büyük bi şirketin sizce neden dünya çapında bilinen bir tane bile markası yok?cevap basit ve çok net ağababalarından izinsiz bir çöp bile üretemezlerde ondan dönemin başbakanı şimdi cumhurbaşkanı zamamnında koç grubuna dediki yerli arabayı sen yap ?dedi FASONCU şirketin cevabı şu oldu ortaklarımızı bırakıp böyle bir iş yapamayız dedi.Adam haklı yapamaz ki ağababaları hemen ipini çeker.Anlıyacağınız tTürkiyenin en büyük şirketi sıfır risk sahibi .Fasonculuk yaparak işi götürüyo.risksiz sanayi olmaz.Bizim ülkedeki büyük şirketler riski sevmediği için ne yapıyo şu an inşaata emlaka yöneliyo... yani size söyleyeceğim şudur ki bizim ülkede hiçkimse istisnalar hariç kendi işini yapmıyo...gelelin nevzat demir fıratpen olayına dediniz ya yukarıda çiftçilikte bu kadar para varsa diye bahsettiniz ya ha işte tamda ben onu söyledim diğer yazılarımı okursanız amaç herşey olabilir ama benim tahminim gün gelir o araziiere imar açılacak ve vole vurulacak yani bunun arkasında İsrail filan aramaya gerek yok... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Toprak reformundan toprak gaspına!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt