PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Toprak reformundan toprak gaspına!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çemişgezekli" data-source="post: 967267" data-attributes="member: 569"><p><strong>Ynt: Toprak reformundan toprak gaspına!</strong></p><p></p><p>borucudan araba yapmasını mı bekliyosun...gerçi sende haklısın ben gitmiş fasoncudan araba yapmasını beklediğim gibi sende borucudan araba yapmasını istiyosun aslında mantıklı...</p><p> insan mı çalıştırıyo işte ben buna gülerim abi mayısta haberlerden okuduysan tofaş işçileri grev yaptı adamların istediği sadece 500 lira zamdı ve o çok beğendiğiniz koç adamlara 500 tl zam yapmayıp üstüne üstelik işçileri kışkırtmaktan kaç tane işçiyi kapı dışarı etti...bide bana bi sofra kurda ramazanda sevaba girersin demişsin sana şu cevabı vereyim sen anlarsın haram parayla iftar sofrası kurulmaz...yukarıdada söyledim olaya ideolojik yaklaşıyosunuz ...konuyu başka mecralara kaydırdığım için konu sahibinden özür dilerim...</p><p>bide arkadaşlar ben sanki fıratpenin sahibini övüyomuş gibi bi intiba bıraktım heralde ki siz bana bunları yazıyosunuz ben hiç bi iş adamını övmem tam tersi büyük sermaye sahiblerine ayarımdır genellikle... onun için benim sadece söylediğim bu adamların o kadar parası var ki 200 binde alır 500 bin dönümde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çemişgezekli, post: 967267, member: 569"] [b]Ynt: Toprak reformundan toprak gaspına![/b] borucudan araba yapmasını mı bekliyosun...gerçi sende haklısın ben gitmiş fasoncudan araba yapmasını beklediğim gibi sende borucudan araba yapmasını istiyosun aslında mantıklı... insan mı çalıştırıyo işte ben buna gülerim abi mayısta haberlerden okuduysan tofaş işçileri grev yaptı adamların istediği sadece 500 lira zamdı ve o çok beğendiğiniz koç adamlara 500 tl zam yapmayıp üstüne üstelik işçileri kışkırtmaktan kaç tane işçiyi kapı dışarı etti...bide bana bi sofra kurda ramazanda sevaba girersin demişsin sana şu cevabı vereyim sen anlarsın haram parayla iftar sofrası kurulmaz...yukarıdada söyledim olaya ideolojik yaklaşıyosunuz ...konuyu başka mecralara kaydırdığım için konu sahibinden özür dilerim... bide arkadaşlar ben sanki fıratpenin sahibini övüyomuş gibi bi intiba bıraktım heralde ki siz bana bunları yazıyosunuz ben hiç bi iş adamını övmem tam tersi büyük sermaye sahiblerine ayarımdır genellikle... onun için benim sadece söylediğim bu adamların o kadar parası var ki 200 binde alır 500 bin dönümde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Toprak reformundan toprak gaspına!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt