PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Toprak sahibi 40 milyon hissedar için karar zamanı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 846197" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Toprak sahibi 40 milyon hissedar için karar zamanı </strong></p><p></p><p></p><p></p><p>nasıl hiçbirşey olmaz</p><p>şimdi bu kanun diyelimki senide etkilese elindeki arazileri alıp aileden birine verselersende ortada kalsan ne olacak</p><p>yada ta m tersi digerlerinin arazilerini sana verseler onlar ne yapacak</p><p></p><p>illaki çogu kişinin canı yanacak hiç bişey degil aksine çok şey olacak kanun bu haliyle kalırsa sıkıntı çok olur illaki düzenleme şart </p><p></p><p>fakat ben bu kanunu bana zararıda olsa yararıda olsa kısaca sonuç ne olursa olsun destekliyorum</p><p>destekleme sebeplerime gelecek olursak</p><p></p><p>-artık 2-3 dekarlık küçük arazilerde traktörle boşyere mazot yakmaktan bıktım</p><p>-şehirde yaşayıp da kendisine miras kalan tarlasını altın yumurtlayan tavuk sanan ve fahiş fiyatla icara vermek isteyen veya icarıda az bulup ortak çalışalım diyen akrabalardan bıktım</p><p>-şehirde yaşayıpta ayranı kabardıkça köye gelecegim çiftçilik yapacagım diyenlerden bıktım</p><p>-şehride yaşayıpta işi gücü varken köydeki tarladan medet umanlardan bıktım</p><p>-şehirde yaşayıpta köyden miras tarla kalınca hemen köye dönüp çiftçilik hayvancılık yapacagım kaç inek alsam acaba nekadar kar ederim kaç dönüm tarladan kaç lira kar ederim diyenlerden bıktım</p><p>-işledigim arazi mikarının yarısının bile desteklemesini alamıyorum bıktım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 846197, member: 33118"] [b]Ynt: Toprak sahibi 40 milyon hissedar için karar zamanı [/b] nasıl hiçbirşey olmaz şimdi bu kanun diyelimki senide etkilese elindeki arazileri alıp aileden birine verselersende ortada kalsan ne olacak yada ta m tersi digerlerinin arazilerini sana verseler onlar ne yapacak illaki çogu kişinin canı yanacak hiç bişey degil aksine çok şey olacak kanun bu haliyle kalırsa sıkıntı çok olur illaki düzenleme şart fakat ben bu kanunu bana zararıda olsa yararıda olsa kısaca sonuç ne olursa olsun destekliyorum destekleme sebeplerime gelecek olursak -artık 2-3 dekarlık küçük arazilerde traktörle boşyere mazot yakmaktan bıktım -şehirde yaşayıp da kendisine miras kalan tarlasını altın yumurtlayan tavuk sanan ve fahiş fiyatla icara vermek isteyen veya icarıda az bulup ortak çalışalım diyen akrabalardan bıktım -şehirde yaşayıpta ayranı kabardıkça köye gelecegim çiftçilik yapacagım diyenlerden bıktım -şehride yaşayıpta işi gücü varken köydeki tarladan medet umanlardan bıktım -şehirde yaşayıpta köyden miras tarla kalınca hemen köye dönüp çiftçilik hayvancılık yapacagım kaç inek alsam acaba nekadar kar ederim kaç dönüm tarladan kaç lira kar ederim diyenlerden bıktım -işledigim arazi mikarının yarısının bile desteklemesini alamıyorum bıktım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Toprak sahibi 40 milyon hissedar için karar zamanı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt