PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 290089" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN</strong></p><p></p><p>Teşekkürler arkadaşlarım abilerim cevaplarınız için </p><p></p><p></p><p> Aksine atila abi amcamın topraklarında hayvan gübresi hiç kullanılmadı organik meddenin yüksek olması ekilen ürünün (ekin,ayçiçeği vs.) saplarının hiç yakılmadan toprağa karıştırılmış olması sizinde önceden yazdığınız gibi demir,magnezyum vs. elementler sıfır görünüyor tahlilde buna göre nasılbir karışım uygulanmalı bu elementleri destekleyici </p><p></p><p> Hümük asit kullanıldı galiba lambirco ve sıvı hümik asit </p><p></p><p> Yani yorumlara göre mutlaka kükürt kullanılmalı toprakta artı eksik yada sıfır gösterilen minerallari kapsayan formuller uygulanmalımı (ne öneriirsiniz kullandığınız bir marka varsa yazın lütfen) sonuç olarak dekara ne kadar kükürt uygulansın birde amcam yoğun hayvan gübresi kullanmayı düşünüyor bu toprakta (hali hazırında yok satın alınılacak çifliklerden) </p><p> Bu değerlere göre hayvan gübresi kullansınmı amcamın birkaç yıldır ektiği ürünlerde gerçekten verimdüşüklüğü çok fazla bakınım iyi olmasına rağmen (Amcamın interneti kesik konuyu ben takip ediyorum o yüzden ben cevapladım)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 290089, member: 17222"] [b]Ynt: TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN[/b] Teşekkürler arkadaşlarım abilerim cevaplarınız için Aksine atila abi amcamın topraklarında hayvan gübresi hiç kullanılmadı organik meddenin yüksek olması ekilen ürünün (ekin,ayçiçeği vs.) saplarının hiç yakılmadan toprağa karıştırılmış olması sizinde önceden yazdığınız gibi demir,magnezyum vs. elementler sıfır görünüyor tahlilde buna göre nasılbir karışım uygulanmalı bu elementleri destekleyici Hümük asit kullanıldı galiba lambirco ve sıvı hümik asit Yani yorumlara göre mutlaka kükürt kullanılmalı toprakta artı eksik yada sıfır gösterilen minerallari kapsayan formuller uygulanmalımı (ne öneriirsiniz kullandığınız bir marka varsa yazın lütfen) sonuç olarak dekara ne kadar kükürt uygulansın birde amcam yoğun hayvan gübresi kullanmayı düşünüyor bu toprakta (hali hazırında yok satın alınılacak çifliklerden) Bu değerlere göre hayvan gübresi kullansınmı amcamın birkaç yıldır ektiği ürünlerde gerçekten verimdüşüklüğü çok fazla bakınım iyi olmasına rağmen (Amcamın interneti kesik konuyu ben takip ediyorum o yüzden ben cevapladım) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt