PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="amilkesikbas" data-source="post: 295693" data-attributes="member: 26891"><p><strong>Ynt: TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN</strong></p><p></p><p>arkadaşlar geçen yıl pancarın tabanına taban gübresi ile birlikte dekara 20 kg demir sulfat güresi kulandım aynı tarlaya bugday ektim buyıl oatılan demir gübresinin ekine faydası olurmu birde hayvan güresini soruyorsunuz hayvan gübresini tarlararın bir kısmına attım bazı yerlerimde hiç hayvan gübresi yok organik madeyi soruyorsunuz ayçiçek kalıntılarını ve ekin kalıntılarını tümünü hiç yakmadan topraga karıştırıyorum organik madde bu nedenle yüksek olurmu toprak tahlilerimde ekinin yüzüne amanyum sulfat gübresi öneriliyor buna geçen yıllar aynen uydum üre gübresi hiç önerilmiyor geçen yıl aynı tarlada iki parça ekinimiz vardı bir bölümüne hiç üre kulanmadık diger bölüme bahar ilk gübrelemede az üre kaıştırdık üre karıştıdıgımız tarlamızdan dekarda 50 kg bugdayfarklı aldık tarların ikisi aynı tarla aynı zamanda ekim yapıldı aynı yagmurlamayla aynı zamanda sulandı üre gübresi kullanayımı bu yıl</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amilkesikbas, post: 295693, member: 26891"] [b]Ynt: TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN[/b] arkadaşlar geçen yıl pancarın tabanına taban gübresi ile birlikte dekara 20 kg demir sulfat güresi kulandım aynı tarlaya bugday ektim buyıl oatılan demir gübresinin ekine faydası olurmu birde hayvan güresini soruyorsunuz hayvan gübresini tarlararın bir kısmına attım bazı yerlerimde hiç hayvan gübresi yok organik madeyi soruyorsunuz ayçiçek kalıntılarını ve ekin kalıntılarını tümünü hiç yakmadan topraga karıştırıyorum organik madde bu nedenle yüksek olurmu toprak tahlilerimde ekinin yüzüne amanyum sulfat gübresi öneriliyor buna geçen yıllar aynen uydum üre gübresi hiç önerilmiyor geçen yıl aynı tarlada iki parça ekinimiz vardı bir bölümüne hiç üre kulanmadık diger bölüme bahar ilk gübrelemede az üre kaıştırdık üre karıştıdıgımız tarlamızdan dekarda 50 kg bugdayfarklı aldık tarların ikisi aynı tarla aynı zamanda ekim yapıldı aynı yagmurlamayla aynı zamanda sulandı üre gübresi kullanayımı bu yıl [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TOPRAKLARIMDA YÜKSEK PEAŞ ORANI ÇIKIYOR BUNU NASIL DÜŞÜRÜRÜM YARDIM LÜTFEN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt