PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Torbalı artı yem nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1037512" data-attributes="member: 74139"><p>Egede bu Arkadaşlar. İzmirde de olabilir. sahibinden.com da da satışına rastlamıştım. Artı silaj diye çıktı. şimdi belki yem de üretiyordur. Bir programda izlemiştim. İzmir bölgesinin, Pamuk artığı, Turunçgil artığı vb. o bölgede yetişen ürün artıklarından karma silaj yapıyor. Geçen sene portakalın kendisinin bile rezil edildiği bi ortamda adamın maaliyetini düşünün. Ayrıca kendi çiftliği de var orada denemeler de yapıyor. Bir nevi ar-ge gibi kullanıyor. Bi tane kızı var, onu da yanında çalıştırmaya başlamış, kendisi ürününü tanıtmayla uğraşıp, herhalde üretim işlerini ona devredecek. Afyon Şuhuta besicilere silaj verdiğini söylüyordu. Günlük 2 kilo canlı artıştan bahsediyor. Şuhutlu tanıyorum ama besicilik yapmıyorlar. tanıdığı olan varsa Forumda Şuhutlulara bi sorsun. Şuhuttaki besicilerden kullananlar var bu adamın silajını.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1037512, member: 74139"] Egede bu Arkadaşlar. İzmirde de olabilir. sahibinden.com da da satışına rastlamıştım. Artı silaj diye çıktı. şimdi belki yem de üretiyordur. Bir programda izlemiştim. İzmir bölgesinin, Pamuk artığı, Turunçgil artığı vb. o bölgede yetişen ürün artıklarından karma silaj yapıyor. Geçen sene portakalın kendisinin bile rezil edildiği bi ortamda adamın maaliyetini düşünün. Ayrıca kendi çiftliği de var orada denemeler de yapıyor. Bir nevi ar-ge gibi kullanıyor. Bi tane kızı var, onu da yanında çalıştırmaya başlamış, kendisi ürününü tanıtmayla uğraşıp, herhalde üretim işlerini ona devredecek. Afyon Şuhuta besicilere silaj verdiğini söylüyordu. Günlük 2 kilo canlı artıştan bahsediyor. Şuhutlu tanıyorum ama besicilik yapmıyorlar. tanıdığı olan varsa Forumda Şuhutlulara bi sorsun. Şuhuttaki besicilerden kullananlar var bu adamın silajını. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Torbalı artı yem nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt