PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Toros 20.32 gübre
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 884209" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: Toros 20.32 gübre</strong></p><p></p><p>Bahsettiğin program sanırım buğdayın hikayesi. Tunç Karagöz isimli bir mühendis hazırlamış.</p><p><a href="http://www.youtube.com/watch?v=2h-U6Fuv4FU#" target="_blank">Buğdayın Hikayesi ► 1. Bölüm</a></p><p>Benimde çok ilgimi çekti program, fakat miktarlar biraz abartı geldi bana. Sulak olmayan yerlerden 500 kg buğday alabiliyoruz diyor. Çok güzel verimler bunlar.</p><p>20-32 de 20-20 ye göre azot aynı olmakla birlikte fosforu arttırmışlar. Yani bir nevi DAP. 20-32 de ayrıca %1 çinko var. Çinko güzel fakat bazen gübrede topaklaşma yapabiliyor. Sıvı çinko vermen daha iyi olabilir.</p><p>20-20 gübre 51 TL </p><p>DAP 78 TL </p><p>20-32 ise senin fiyatla 75 TL.</p><p>Dapta azot 18 , fosfor 46</p><p>Bana biraz pahalı gibi geldi çinko olduğu için olabilir. </p><p>Eğer deneyip sonuçlarını burada paylaşırsan çok memnun oluruz bize de fikir vermiş olursun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 884209, member: 6949"] [b]Ynt: Toros 20.32 gübre[/b] Bahsettiğin program sanırım buğdayın hikayesi. Tunç Karagöz isimli bir mühendis hazırlamış. [url=http://www.youtube.com/watch?v=2h-U6Fuv4FU#]Buğdayın Hikayesi ► 1. Bölüm[/url] Benimde çok ilgimi çekti program, fakat miktarlar biraz abartı geldi bana. Sulak olmayan yerlerden 500 kg buğday alabiliyoruz diyor. Çok güzel verimler bunlar. 20-32 de 20-20 ye göre azot aynı olmakla birlikte fosforu arttırmışlar. Yani bir nevi DAP. 20-32 de ayrıca %1 çinko var. Çinko güzel fakat bazen gübrede topaklaşma yapabiliyor. Sıvı çinko vermen daha iyi olabilir. 20-20 gübre 51 TL DAP 78 TL 20-32 ise senin fiyatla 75 TL. Dapta azot 18 , fosfor 46 Bana biraz pahalı gibi geldi çinko olduğu için olabilir. Eğer deneyip sonuçlarını burada paylaşırsan çok memnun oluruz bize de fikir vermiş olursun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Toros 20.32 gübre
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt